i dag var jeg på radioen!

Hello fra Hovden! Gjett om det har skjedd mye her i dag. Dagen startet med deilig frokost med egg og bacon før vi tok på oss skitøy og stakk ned til anlegget. Hytten vår er rett ved, og hadde de andre hatt ski, kunne vi stått til heisen. Men det er kun jeg som har med ski, de andre måtte leie. Etter at alt var ordnet satt vi oss opp i stolheisen og kom opp til en veldig grei bakke. Midt i bakken fikk jeg en telefon og det var en radiostasjon i Bergen. Mens jeg snakket stod de andre videre. Når jeg la på så kjørte jeg ned for å møte de andre. Men de var ikke nede der jeg trodde, de stod midt i bakken og venninnen min lå nede i snøen stakkars. Hun hadde sklidd og falt ned en skråning med store steiner og slått ryggen noe jævlig. Uff... Vi lå der en stund før Skipatruljen kom, også var det rett ned på sykestua før vi ble hentet av ambulanse.. Litt av en start på helgen! Var heldigvis ikke noe alvorlig, selvom det gjorde grusomt vondt. Var nok bare et veldig hardt slag og den ryggen/skulderen trenger hvile. Uff, synes så synd på henne!

Men vi fikk en liten stund i bakken og det var helt nydelig vær og føre! Vi skal se an om vi skal stå i morgen også, men det ser mørkt ut. Heldigvis er det mange andre ting å gjøre her så vi skal kose oss uansett.

Men jeg må fortelle dere om mitt første radio"besøk". Jeg ble kontaktet for noen dager siden og da ble jeg spurt om jeg kunne være med gjennom Skype. Glemte helt å nevne det her, men nå har jeg fullført det og! Det var litt skummelt men gikk fint for vi var to gjester. Jeg stod midt i bakken her i Hovden med ski og full pakke. Var sykt rart hele greien, men jeg hadde jo sagt ja - så jeg måtte jo delta :-) Det vi snakket om var bacherlorkarakteren min. Vet ikke om alle dere har fult meg så lenge, men i 2014 ble jeg ferdig med bachelorgraden min i markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen, som nå er Høyskolen Christiania. Vi leverte inn bacherloroppgave i juni og fikk en C. Vi var 3 på gruppen. De to andre på min gruppe bestemte seg for å klage uten mitt samtykke og i august åpnet jeg en mail med karakter F, altså stryk. Da hadde de vurdert oppgaven på nytt og gått helt ned til stryk. Så det ødelagte veldig mye for meg og ikke før 6 måneder senere, 3 desember, fikk vi svar om at den var blitt omgjort til D. Så jeg har bacherlorgrad nå, men det var en trist og fæl avslutning på en 3 års utdanning som egentlig var veldig fin... Det var det vi snakket om på radioen Det å klage i andres navn og hvor lett det er når man er i gruppe at slike avvik skjer. Jeg blogget jo om dette for 2 år siden, så de har sikkert funnet en av de postene før de kontaktet meg.

Nå skal vi gå løs på kjøkkenet med taco og litt godt i glasset. Hytten vi er på er så fin! Må vise dere i morgen :-) Jeg er så fornøyd og alt er kjempe fint minus at venninnen min sin rygg er vond enda.. Håper det går over til i morgen. Hva gjør dere i dag?

_____________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Olliii
,
Stakkars venninna di! Så søte dere var. Min første kommentar! Måtte bare inn å skrive at jeg hørte deg på radion! Ble helt sjokka for jeg visste ikke at du skulle snakke i dag😀
martaalise
martaalise,
haha 😊 så artig at du fikk med deg det!
nouw.com/martaalise