i dag kommer vi på TVNORGE

hold av kvelden! 22.30 - TVNORGE

Hei dere! Tusen takk for alle tilbakemeldingene jeg fikk i går kveld og i natt. Synes det er så tøft at så mange gidder og vil skrive til meg/oss. Det setter vi kjempe stor pris på! Jeg visste ikke at det gikk reprise i går også.. Men i dag går i hvertfall siste reprisen for siste gang og den avsluttes med et brak på TVNORGE :-) Så gøy!

Jeg synes det er helt sykt at vi har fått så mye positivt og så lite negativt frem til nå. Det er hundrevis av tilbakemeldinger og kanskje 1-2 negative kommentarer. Så stor forskjell har det aldri vært når vi har vært på TV eller i annen media. Veldig koselig at så mange støtter oss og vil oss vel! Det hjelper veldig på alt å vite at vi har dere i ryggen. Enda gøyere er det at vi har blitt flere. Så jeg og Audun snakket om at vi nesten hadde en liten hær bak oss - det føles godt :-)

trenchcoat her, bukse her, veske her, bluse her, sko amsterdam, armbånd Bjørklund, øredobber H&M

I går gikk eg med dette antrekket her og det er andre gang på 3 dager. Har prøvd å fått tatt bilder ett par ganger, nå men vi lykkes aldri pga tid og sted, haha :-) Men i Kristiansand fant vi et koselig "location" som jeg godkjente. Jeg begynner å bli litt sær på hvor jeg tar bilder, synes alt ser så likt ut!

Jeg hadde på meg et skikkelig vårantrekk som jeg bare elsker. Toppen har jeg siklet lenge på og det tok en stund før jeg fant en bluse med snøring som jeg likte 100 %! Den er superfin! Finnes i svart også. Vesken har jeg ikke gått med siden juletider og den var kjekk å ta frem igjen. Nå er den på 30 %! Lønner seg å vente litt av og til ;-) De har også 50 % til alle nye kunder og 40 % på det dyreste plagget til gamle kunder, trykk her for å komme direkte inn.

Nå har jeg begynt å ta frem litt sko og tilbehør som jeg ikke har brukt på årevis. Det er ikke noe spesiell grunn, men med så mange ting som jeg har, så glemmer man mye. Derfor var det deilig å få solgt unna litt forrige mnd. Vurderer å få solgt enda mer. Hadde vært veldig tilfredsstillende å få alt jeg eier av sko, klær og tilbehør i ett rom (walk in closet). Er så irriterende å vite at man har klær her og der. Tanken av å ha alt samlet og alt der jeg har kontroll og der jeg ser alt, hadde vært gull! Jeg får jo ikke brukt alt og det er så dritt for mye av det er veldig fint enda, mye ubrukt også. Nå må ikke dere konkludere med at jeg har et problem altså, haha :-)
Likte dere oppskriften jeg la ut isted? Håper dere vil prøve den. Dere kommer ikke til å angre. Jeg skal lage meg et skikkelig lager av denne i dag slik at jeg har hver dag frem til vi reiser. Snakk om sunnhetsbombe! Akkurat nå skal jeg inn på walk in, finne kofferten min og starte å pakke. Jeg vet egJeg må også huske å skrive en pakkeliste så jeg ikke glemmer noe. Det verste jeg har glemt til en reise før er lader til kamera, pcen og viktige toalettsaker! Jeg og pappa måtte gå gatelangs i noen timer i Buenos Aires for å finne en matchende lader til mitt nye speilreflekt. Det var søren meg ikke lett altså! 2 år siden nå da, men jeg husker det som det var i går. Hadde så vondt inni meg for at jeg hadde glemt laderen på andre siden av verden. Hehe.. Ting jeg hadde dødd uten nå, så det må IKKE skje!

Jeg har tenkt til å filme mens jeg pakker slik at dere kan få litt innblikk i systemet mitt. Pakke-systemet, :-)! Jeg legger ut video hver søndag og de som allerede er lagt ut kan du sjekke ut HER. Abonner gjerne på kanalen min :-)

________________________________________________________________________________________

Følg oss gjerne på snapchat: martalise

(innlegget inneholder adlinks)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

legefrue
legefrue,
Du stråler virkelig!
nouw.com/legefrue
E
,
Fine bilder
licela
licela,
den episoden av dere er så fin! gøy å få et innblikk i livet deres <3
nouw.com/licela
Helene
,
Er det episoden fra insider som går?
Monica
,
Wow.. Jeg får helt vondt i hjertet av å se på.. Dere er helt fantastiske.. <3
Bergenser
,
Blir rett og slett STEIK FORBANNA på hele lovverket, og andre folk som sier han fortjener dødsstraff osv.... pga smugling av Hasj? Og så skal han sitte så lenge i fengsel? Voldtekt, vold og div andre kriminelle ting er faen meg mere akseptert og mindre straff på enn litt fuckings hasj i det sinnsyke landet her! Ja ok, det burde være en reaksjon for smugling og salg, om det er til eget bruk så burde det være brukeren sitt problem så lenge det ikke går utover andre, men det får da faen meg være måte på! Blir trolig mere forbanna over situasjonen deres enn det dere er..... Håper virkelig det ordner deg for begge 2! Lykke til!
Helene,
Jeg føler med dere. Jeg har selv vært sammen med en kriminell i mange år og han var verdens snilleste mann. Etter å ha vært sammen med han i 1 år måtte han inn i 2 år. Vi begge hadde Det vanskelig med veldig mye savn.. ikke akkurat lett å bare se hverandre i et besøksrom. Han satt også inne for narkotika. Tiden gikk og jeg besøkte han hver uke... jeg ble jo mer vant til det etterhvert men vondt var det. Alle både brukere og selgere og smuglere gjør et valg uansett hvordan man har hatt det i oppvekst osv. Noen er svakere enn andre og sånn er det bare. Narkotika kommer desverre alltid til å finnes..... jeg føler med deg og håper det går bra med dere begge i fremtiden og at han ikke vil gjøre mer straffbart i fremtiden. Det vil jo bli enda verre hvis dere evt stifter familie og jo lengre man er sammen jo verre er det å være borte fra hverandre. Krysser fingrene for dere. Lenge leve kjærligheten. Ekte kjærlighet vokser ikke på trær så forstår godt at dere holder sammen.. Er forresten så enig med deg i at voldelige mennesker... voldtektsmenn, konemishandlere osv får aaaaalt fir liten straff... sykt at de får mindre straff enn de som blir tatt med narkotika. Norges rettssystem er skjevt. Masse hilsner fra meg
nouw.com
Madelén Skare Olsen ,
Hei på deg! Etter å ha sett deg og Audun i går syntes jeg det var på plass med en kommentar. Har aldri besøkt bloggen før, men skjønner at jeg må følge med videre...
Jeg skal utdanne meg til forsvarsadvokat, for er det noe jeg ikke kan fordra så er det urettferdighet. Jeg er lei meg for det dere måtte gjennomgå, men glad dere fikk anket dere til en dom alle kunne leve med. Det må være uendelig vondt å stå på sidelinjen og se sin kjære måtte ofre så mye, og ikke minst; den tid dere ofrer fra hverandre. Jeg håper tiden går fort og ønsker dere verdens beste fremtid når soningen er unnagjort! Fortsett å være sterke for hverandre 😊 Klem fra Madelén.
maadeleen.blogg.no
martaalise
martaalise,
Hei Madelén og beklager sent svar! Tusen takk for kommentaren din. Så spennende utdanning! Wow! Lykke til med den <3 Så bra at du har valgt den retningen siden du brenner sånn for det <3 det skulle bare vært slike! Urettferdighet er faen meg det verste som finnes! Klem tilbake <3
nouw.com/martaalise
Elise
,
Det var helt sprøtt og ufattelig provoserende å se deg sitte på tv og forsvarer smuglingen. Du sa det bare var hasj. Bare?!? Fy fader.
martaalise
martaalise,
Ja noen må vel bli det også! Takk for at du stakk innom 👍🏼
nouw.com/martaalise