I dag har jeg det bedre

Noen dager har jeg en skikkelig nedtur og i går var en av dem. Jeg har hatt de dagene før, men da har jeg publisert ett eller to forehåndsskrevene innlegg slik at ingen merker noe. I går trengte jeg å bare være 100 % ærlig og ikke bruke noe særlig tid på å forklare meg. Jeg trengte også alle de meldingene, snappene og kommentarene jeg fikk fra dere. Av og til er det deilig å se at noen bryr seg, vil bruke tid på å si fine og støttende ord, eller bare si at de tenker på meg eller oss.

Den utløsende faktoren til at det raknet litt for meg i går var fordi jeg hadde brukt store deler av natten på å snakke med 2 forskjellige kvinner som var i en utrolig dårlig og trist situasjon. Samme situasjon jeg snart skal i. Jeg vil være der for alle, støtte og si fine ord men av og til så blir jeg så påvirket at jeg bare blir deppa. Jeg vil IKKE at folk skal slutte å sende meg meldinger. Tvert imot. Jeg må bare lære meg å ta en pause når det blir for mye og prøve å distansere meg fra deres liv. Vi er jo alle ulike. All ære til de som klarer å være leger, sykepleiere, advokater eller andre yrker hvor man jobber med personer som ikke har det bra. Jeg hadde ikke vært sterk nok.

Jeg tror at det går veldig innpå meg fordi jeg snart skal i den situasjonen og derfor klarer jeg å sette meg inn i deres liv. Av og til så har jeg øyeblikk hvor det bare raser i hodet mitt og jeg starter å søke etter leiligheter i forskjellige byer selv om vi enda ikke vet hvor Audun skal sone. Jeg tenker også på alle de nettene jeg skal være alene og ikke ser ende på det. Det er så mange år.

Siste døgnet har jeg bare hatt lyst til å rømme fra bloggen, facebooken min og det at noen flere vet hvem jeg er nå enn for noen måneder siden. Det er jo dette jeg ville, at folk skulle lese det jeg skriver og at de som trenger det mest kunne bruke det som en trøst eller ta kontakt med meg. Men jeg må nok forsone meg med at jeg ikke klarer å tilfredsstille alle samtidig som jeg får det jeg vil ha. Akkurat nå har jeg lyst til å rømme til en fantasiverden der jeg ikke blogger og der Audun ikke skal i fengsel. Men jeg har det bedre nå og håper denne dagen blir lysere!

Marta Alise

Liker

Kommentarer