I dag fikk vi dommen og her er resultatet

Hei og beklager for sen oppdatering. Dette innlegget ble egentlig skrevet for mange timer siden, og siden jeg hadde tilgang til snapchat, facebook og Instagram, så tok jeg det forgitt at dette innlegget også skulle bli opplastet. Men det ble det ikke og jeg beklager det. I dag har det vært en lykkedag for oss og nå skal dere høre resultatet. Jeg kan tenke meg at mange av dere vil bli glade på våre vegne.

Som dere vet gikk vi gjennom en rettssak i høst hvor vi fikk fem år. Verden vår raste og jeg så utrolig mørkt på fremtiden. Jeg har hele tiden sagt at jeg skal være her for Audun uansett hvor mange år han får, for jeg elsker han over alt på jord og det er ingen i hele verden jeg vil være sammen enn han. Men likevel synes både vi og de rundt oss at 5 år var alt for mye. Til og med de fleste av dere protesterte. Om jeg skal telle alle som har tatt kontakt for å si at de støtter oss og syntes 5 år var urettferdig kunne jeg sittet i flere dager. Så kommer alle våre nærmeste og alle som har tatt kontakt gjennom Audun i tillegg. Så med god støtte fra våres nærmeste og dere rundt oss anket vi og fikk ny rettssaksrunde nå i april. Noen hørte vår bønn, for nå sitter vi her med et helt annet resultat; tre år! Altså, vi fikk to år betinget. Det vil si at Audun må sitte i tre år men de neste to årene kan han havne inn igjen VISST han ikke oppfører seg. Kan dere tro det? Tårene mine spratt ut og det gjorde det på Audun også. Det som også er herlig å vite er at det var enstemmig blant dommerne og at Audun ble trodd på. Det er i slike tilfeller man skjønner og lærer hvor mye det lønner seg å være ærlig og fortelle sannheten - uten å implisere eller tyste på andre.

Plutselig ser fremtiden så utrolig fin og lys ut. Jeg har en helt annen følelse over dette enn det jeg hadde hatt om vi hadde fått fem år. Alt mindre enn fem år var godt nok for meg! Jeg føler en slags lettelse, et håp og ikke minst; en ende på alt. Jeg tror også at denne seieren bidrar til at Audun blir motivert til å forsette i den gode stien. Som jeg har snakket om her på bloggen før, så føler jeg at det blir et stort steg tilbake å sette Audun inn i fengsel igjen. Han har oppført seg bra i snart 3 år, fått jobb, leilighet, kjæreste, han har flyttet fra Oslo, holdt seg unna miljø og mange, mange andre ting som har gjort at han er godt inne i en god rehabilitering på egenhånd. Fengsel er ikke alltid svaret og jeg tror at det at så mange støtter han og oss hjelper han utrolig mye! Også det at noen har troen på han og bryr seg så mye om han.. Han skulle bare visst hvor mye han betyr for meg. Jeg må også legge til alle gangene han har sagt; "Æsj jeg får så avsmak på det livet jeg hadde, og jeg er så glad der jeg er nå". Så dette er veldig fortjent og jeg håper dere er enig! Jeg vet at de fleste av dere unner oss dette!

Nå er neste steg å vente på innkalling og det HÅPER jeg blir snarest. Vi vil selvfølgelig bare bli fort ferdig med dette slik at Audun kan komme ut igjen å forsette det fine livet vi har begynt sammen. Jeg er så glad, så lykkelig, så lettet! Jeg vet at mange av dere tenker at tre år er mye, og det er det jo også. Men vi har jo noe å sammenligne med, altså fem år.. Så da er selvfølgelig tre år noe helt sinnssykt for oss og dette er jo noe jeg aldri kunne ha forestilt meg etter at vi først fikk fem år... I min perfekte verden skulle selvfølgelig Audun aldri måtte sone, han skulle hatt fotlenke og vært i "Martas Fengsel", hehe :-) Men ja, det kommer til å bli tøft men det kommer også til å være noe helt annet enn det vi først hadde antatt og forventet. Dette skal vi klare!

Nå er vi hos svigers. Vi sitter ute i fine været. Audun maler på båten deres som snart er klar for å bli satt ut på vannet. Jeg gleder meg kjempe mye til fine båtturer med svigers og reker! AHHH JEG ER SÅ LYKKELIG!

PS: Beklager eventuelle skrivefeil. Det er ikke lett å skrive med tårer i øynene. Gledestårer er vanskelig å stoppe!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Danny
,
Fikser seg for snille gutter 😃 godt det gikk bra 😃 hils Audis å si han får bruke de 2 åra han slapp fornuftig.. som på meg;)
Audun
,
Hehe hils han sjøl vel 😀 Takk kompis. Har et forslag Som du ikke kan si nei til 😂
Danny
,
Glemte at mr paradise hotel å er på bloggen :p å? 😃
Audun
,
Haha 😂 Du Ass, alltid en kjapp replikk på lur 😉
Anita
,
Gratulerer så mye, dere 😊 3 år, ja. Er det ikke noe med at om man viser god samarbeidsvillighet og god oppførsel så trenger man kun å sone 1/3 av tiden?
Audun
,
Takk for det, Anita 😀 Det "vanlige" er 2/3- deler. Håper at vi får det 😁
Per Henry Zaal
,
Gratulerer begge to! Og all mulig lykke til!
Audun
,
Takk Per Henry 😀 Ja, vi humper videre på vår vei så tar mot din Lykke til- ønskning med stor takk 😊
Regine
,
GRATULERER så masse! Dette er helt fantastisk! Jeg er så glad på deres vegne! Gledes nyheter! Masse lykke til både nå og med fremtiden😄 Stor klem fra fast leser👏🏻😊
Audun
,
Takk skal du ha Regine, og veldig hyggelig at du er en av Martas faste følgere/lesere. 😀 Nå skal det gå mye bedre, mange takk for din støtte av oss 😀
martaalise
martaalise,
Takk for det Regine <3 Så hyggelig med gratulasjon! Takk for at du leser bloggen <3 klem til deg!
nouw.com/martaalise
Ida M
,
Åh, ble så glad på deres vegne nå😀
Måtte all Lykke følge med dere❤
martaalise
martaalise,
Takk for det Ida <3 Ja, det håper jeg! Klemmer til deg!
nouw.com/martaalise
Atti
,
Litt sen gratulasjon fra meg, men bedre sent enn aldri. Gratulerer så mye, kjære Audun og Marta. Jeg ønsker dere masse lykke til med det som skal skje fremover. Jeg krysser fingrene for dere begge!
martaalise
martaalise,
TUSEN TAKK <3 Veldig kjekt med gratulasjon uansett <3
nouw.com/martaalise
Ilian
,
Heisann Marta og Audun! 😊
Jeg er kjempe glad på deres vegne. Dette forstår eg betydde mye og 3 år det høres jo ganske mye ut ja men 3 år går fort vist man bare tenker sånn. Men dette klarer dere. Jeg har troen på dere 2 og jeg lykkelig vist dere er det. Jeg ble glad for lese dette her. Ser dere så lykkelig sammen og det er så kjekt og se. Dere fortjener det aller beste så mye som dere har jobbet sammen! Og jeg har virkelig Troen på at dette kommer til gå veldig fint både for dere begge to selvom det er likevel veldig lenge men se på deg på måten du skriver på det for meg et stort smil og se hvor lykkelig du ser ut. Masse lykke til vennen! Hils din kjære. Tenker på dere og er veldig glad i dere begge to! 😊 ❤❤❤ ha en fin dag. 😊
martaalise
martaalise,
Tusen takk skjønne deg <3 Veldig mange fine ord 😃 Glad i deg og <3
nouw.com/martaalise
Christina
,
Å gurilann for en nyhet!! Nå kan jeg tenke meg at ikke bare dere ble glad men også familiene deres. Dere har jo så skjønne familier begge to ❤ all lykke til dere!
martaalise
martaalise,
Ja helt fantastisk! I ekstase!!! Takk for det <3 Synes jeg også!
nouw.com/martaalise
Marthe
,
Det er kjempe bra at dere fikk1et år og 2 år betinget! Dere må være helt i lykkerus og glede! Kos dere masse og nyt tiden sammen!❤️Heier på dere og ta vare på hverandre 👫
martaalise
martaalise,
3 år må han inn dessverre.... Men det er jo mye bedre enn 5 år!! Tusen takk for det <3
nouw.com/martaalise
Hanh-Thien
,
Hei! Jeg pleier vanligvis aldri å kommentere, men denne gangen må jeg bare gratulere med fantastiske nyheter. Ble så glad på deres vegne at det nesten spratt noen tårer hos meg også. Jeg syns du er utrolig sterk Marta!! Og jeg har troen på at dere kommer dere dere gjennom alt sammen, jeg heier på dere! 😊
martaalise
martaalise,
Åhh tusen takk for det <3 😃 så utrolig fint at du tok deg tiden! Vi blir kjempe glad for hver eneste gratulasjon <3
nouw.com/martaalise