I dag er dagen og den gang da...

Hei dere! I dag har jeg vært litt fraværende fordi jeg holder på å arrangere noe til i morgen som jeg nevnte for dere.. Gleder meg til å vise her på bloggen!

Men, over til noe annet. Har ikke jeg tidenes rareste overskrift? Fikk det ikke helt til å klinge i dag, men men.. I dag starter EM! Er det noen som skal se første kampen? Jeg er jo absolutt ikke noe fotball-fan, men VM og EM synes jeg er kjempe morsomt. Kanskje fordi mine lag er supergode og alltid kommer langt? Jeg liker også stemningen rundt det med EM og VM. Alle er så glade! Det blir alltid laget gode sanger (mine favoritter er de med Shakira selvsagt) også har man alltid noe å se frem til om sommeren, når kvelden kommer. Jeg klarer vanligvis aldri å se en fotballkamp men når det er EM og VM så ser jeg gjerne! Spesielt om mine lag er med!

Jeg har nemlig tre lag å heie på under VM og to lag under EM. Jeg er selv født og oppvokst i Spania, så da er det naturlig for meg å heie på Spania. Men så er faren min argentinsk med italienske foreldre, så jeg har både Argentina og Italia å heie på. Min mamma er som dere vet fra Norge, men de er jo dessverre aldri med. Kunne ønske jeg hadde Norge å heie på også. Norge og Spania i EM finalen hadde jo vært drømmen! Men men, kanskje neste gang..

Disse bildene er fra sommeren 2012 hvor Spania vant EM. Da var de i finalen mot Italia og vant 4-0! Jeg var i Magaluf på den tiden og var med på Barskolen. (Den startet faktisk 10 juni også) Haha. Jeg var en litt annen type enn det jeg er nå, kan man trygt si. Glad jeg er ferdig med den tiden, men gud, for en sommer jeg hadde! Helt fantastisk 😃Men sommeren ble helt komplett når Spania vant for det var så stas for meg! Og spanjolene der nede tok heeelt av!

Denne gangen tror jeg Spania stikker av med seieren igjen! Jeg må i hvertfall finne frem flagget mitt! Hvem heier dere på? Har dere sett gruppespillet? Man kan jo nesten gjette hvem av lagene som går videre.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Heier på Tyrkia! Dette blir spennende 😊
nouw.com/irenekeser
Line
,
Skjønner godt at du heier på Spania. De vant jo også VM i 2010. Satt du klistret å så finalen da? 😄 elsker Spania!! Men holder faktisk alltid en knapp på Argentina under VM. De kom jo også til finalen i 2014! Jeg kan jeg og 😄
martaalise
martaalise,
Ja også 2008 når de vant EM. 😃 Du kan masse <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Er overhode ikke interessert i fotball på tv, så det fikk jeg ikke med meg igår:) men kan se for meg det er litt mer spennende å se på når det er VM. Ha en fin lørdag😊
martaalise
martaalise,
Hadde kanskje vært gøyere om Norge ble med <3 ha en fin lørdag ja 😃 <3
nouw.com/martaalise
Kine
,
Gøy med tilbakeblikk!
martaalise
martaalise,