Hvorfor skjule hvem du er kjæreste med?

Er det noe som gjør meg glad i hverdagen, så er det små (og store) bekreftelser, kjærtegn og oppmerksomhet fra Audun. Det finnes mange former for å vise at man elsker noen og nå til dags er én av de vanligste å vise det gjennom sosiale medier. Vi bruker det mer en noen gang og da er det også en naturlig del å fortelle hvem man er glad i og hvem man deler livet med.

Jeg vet at mange kanskje publiseres litt for mye om hvor perfekt forholdet deres er, men det er ikke dem jeg sikter til nå. Jeg sikter til de mennene (og noen få kvinner) som aldri kan vise til hele verden hvem de er sammen med. Jeg vet ikke om det er det at de sparer seg til noe "bedre" eller bare er merkelig. (Er det en mann som aldri er på sosiale medier, aldri legger ut ett bilde eller deler noe, så er det en annen sak føler jeg. Da vil han ikke dele noe i det hele tatt.)

Men om man er sammen med en som kan dele bilder fra festen i helgen, ny tatovering, babybilder fra han var liten, konserter, fotballresultater, og ellers alt mellom himmel og jord MEN ikke deg - så er det noe ruskende galt. Han fortjener deg ikke og du skal heller ikke føle at han skammer seg over deg. Hvorfor vise så mye, men ikke deg? RØD ALARM! Føler det er litt sånn; vil-ikke-holde-hender-på-gaten - opplegg!

Alle fortjener en mann som vil vise til hele verden hvem man er sammen med. En som stolt deler små og fine øyeblikk en gang i blant ❤️

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Fiona
,
Dimme kylling damer. Les tekst, eller er det dere som har skrevet den. Jezez
Trine
,
Syntes som regel du pleier å skrive godt, og jeg er ofte enig i synspunktene dine, men akkurat her er jeg litt uenig. Ikke fordi at det er "kleint" å uttrykke kjærlighet for hverandre på nett, men fordi alle har forskjellige behov og preferanser. Jeg og kjæresten legger omtrent aldri ut noe bilder sammen på verken instagram eller facebook sammen. Allikevel har vi det helt supert og alle i mitt liv vet om han og motsatt. En av grunnene til at det er lite bilder er så enkel som at han ikke er spesielt glad i å bli tatt bilde av, noe jeg mener man må respektere. Syntes det blir litt stigmatiserende å si at det er ett "rødt flagg" selvom det sikkert kan være det i noen tilfeller trenger man ikke ta alle under en kam 😊 hilsen ei som ikke uttrykker så mye kjærlighet med kjæresten på internett men allikvel syntes det er veldig koselig å lese din blogg og følge ditt og Auduns forhold.
martaalise
martaalise,
Men man trenger jo ikke bilder for å vise kjærlighet 😊 Bare en liten kommentar av og til er jo kjekt også! Men føler jeg blir veldig misforstått. Det er jo ikke ment til dem som er private for da er man jo privat om alt. De det er ment til er de mennene som blant annet legger ut om alt mulig men ikke damen. Synes det er rart at man vrir og vender så mye på det.

Det er veldig hyggelig å høre at du leser bloggen <3 Og nei, man trenger ikke å være enig i alt 😊
nouw.com/martaalise