Hvorfor skjule hvem du er kjæreste med?

Er det noe som gjør meg glad i hverdagen, så er det små (og store) bekreftelser, kjærtegn og oppmerksomhet fra Audun. Det finnes mange former for å vise at man elsker noen og nå til dags er én av de vanligste å vise det gjennom sosiale medier. Vi bruker det mer en noen gang og da er det også en naturlig del å fortelle hvem man er glad i og hvem man deler livet med.

Jeg vet at mange kanskje publiseres litt for mye om hvor perfekt forholdet deres er, men det er ikke dem jeg sikter til nå. Jeg sikter til de mennene (og noen få kvinner) som aldri kan vise til hele verden hvem de er sammen med. Jeg vet ikke om det er det at de sparer seg til noe "bedre" eller bare er merkelig. (Er det en mann som aldri er på sosiale medier, aldri legger ut ett bilde eller deler noe, så er det en annen sak føler jeg. Da vil han ikke dele noe i det hele tatt.)

Men om man er sammen med en som kan dele bilder fra festen i helgen, ny tatovering, babybilder fra han var liten, konserter, fotballresultater, og ellers alt mellom himmel og jord MEN ikke deg - så er det noe ruskende galt. Han fortjener deg ikke og du skal heller ikke føle at han skammer seg over deg. Hvorfor vise så mye, men ikke deg? RØD ALARM! Føler det er litt sånn; vil-ikke-holde-hender-på-gaten - opplegg!

Alle fortjener en mann som vil vise til hele verden hvem man er sammen med. En som stolt deler små og fine øyeblikk en gang i blant ❤️

Marta Alise

Liker

Kommentarer

hayatiim
hayatiim,
Viktigste er vel den kjæresten han er utenfor sosiale medier 🙊 Har en mann som deler bilde en gang i blandt, og har aldri hatt behov for å han skal dele mer. Jeg syns det er kleint å lese dype kjærlighetserklæringer på facebook 🙊 Svært få på min venneliste som gjør det, både av jenter og gutter. Jeg husker jeg leste at en jente skrev: man er ikke i et ekte forhold om det ikke står på facebook. Trist om det er det som skaper et ekte forhold 😜
nouw.com/hayatiim
martaalise
martaalise,
At du synes det er kleint er jo bare trist. Med så mye hat vi har i verden synes jeg det bare er herlig at noen vil spre kjærlighet. Det er ikke sånn at jeg skriver at man må gi erklæringer til hverandre, bilde er bare lagt til som ett eksempel fordi jeg føler meg heldig. Men små bemerkninger som et profilbilde sammen, eller en tagg hvor man er sammen, kommentere på hverandres bilder osv. Man trenger ikke å overdrive, det trenger faktisk ikke å være enten eller.
nouw.com/martaalise
hayatiim
hayatiim,
Bilder, kommentarer etc er jo bare koselig. Det er jo nesten rart om typen ikke liker eller kommenterer bilder som legges ut. Men dype kjærlighetserklæringer på facebook, det er ikke alt jeg ønsker å lese om andres forhold. Tror også at dette avhenger av hvordan man er som person. Noen har større behov for bekreftelse, andre har det ikke. Jeg har en bestevenninne som nekter å stå i et forhold med samboeren sin på facebook. Det eksisterer knapt et bilde av de sammen på nett. Men herlighet for et bra par de er privat 😊 Hun er bare anti å vise kjærlighet offentlig 😊 Jeg deler ganske mye av mitt forhold på nett selv, men facebook derimot. Det styrer jeg glatt unna 😋
nouw.com/hayatiim
martaalise
martaalise,
Men du vrir jo på ordene mine? Foreslår at du leser teksten en gang til. Og om det er på nettet eller facebook, det spiller ingen rolle. Facebook er et eksempel bare. Det er bare det å vise andre at man har en kjæreste man er stolt av. Har ikke noe med at noen har mer behov for bekreftelse. Det har noe med at det er hyggelig og en liten anerkjennelse til kjæresten for å vise alle andre at "dette er min kjæreste og jeg er stolt". Uansett om det er en kommentar på et profilbilde eller å bli tagget på en ferie sammen med kjæresten.
nouw.com/martaalise
Veronicabt
Veronicabt,
Er ganske heldig der - min samboer er ikke redd for å vise hele verden at jeg tilhører han. <3
nouw.com/veronicabt
martaalise
martaalise,
HERLIG <3 😃 Sånne typer digger jeg 😉
nouw.com/martaalise
helene
,
Ganske enig dær 😊
Fiona
,
Utrolig fint og ekte innlegg!
Henriette
,
De damene som sier det er kleint å se kjærlighetserklæringer er vel også de damene som innerst inne ønsker en liten oppmerksomhet som alle kan se 😉 Lett å si at du ikke vil ha noe, når du aldri får det heller! Forsvarsmekanisme kalles det...
hayatiim
hayatiim,
Henriette: Jeg har en mann som aldri har skjult meg. Heldigvis.
nouw.com/hayatiim
Guro
,
Jeg hadde IKKE likt at kjæresten min la ut kjærlighetserklæring på sosiale medier. Synes det hører til privatlivet. Der er han helt enig. Men vi er alle forskjellige og alt bør være OK så lenge du vet kjæresten synes det du legger ut er OK. ☺️
martaalise
martaalise,
Men det er jo heller ikke det jeg sier? Jeg synes kjærlighetserklæringer bare er koselig men det er jo ikke det jeg snakker om i teksten? Det er å vise hvem man er sammen med. Skjønner ikke hvorfor det MÅ være det ene eller det andre. Finnes en fin mellomting og det er den jeg nevner i innlegget mitt.
nouw.com/martaalise
Guro
,
Beklager, da misforsto jeg innlegget ditt . Jeg tenker på å vise frem kjæresten sin på sosiale medier blir en form for å vise at du er glad i personen på - og derav en form for kjærlighetserklæring
- men karnsje vi tenker forskjellig på det 😊
Camilla
,
Min mann kommenterer aldri eller legger ut bilde av meg, noe jeg ikke har behov for. Jeg legger ikke ut av han heller. MEN vi har det kjempe fint og viser kjærlighet til hverandre ellers. Har ikke behov for å vise alle andre. Det viktigste for meg er at han viser ovenfor meg at han er glad i meg og ikke at han viser det på sosiale medier. Jeg syns det blir kleint å legge ut masse bilder og tekst. Men hver sin smak 😊
martaalise
martaalise,
martaalise
martaalise,
Jeg synes det er drit trist at dere kaller det for kleint når noen viser sin kjærlighet for andre på nett.
nouw.com/martaalise
Camilla
,
Hvorfor syns du det er trist?
Linnea
,
Hvorfor er det trist? Kan man ikke akseptere at man er forskjellige, og at noen kanskje synes det er unødvendig å "vise frem kjæresten" på nett. Er det ikke viktigere at man selv trives i forholdet og at man viser kjærlighet til hverandre privat? Verken jeg eller kjæresten min har noe behov for å legge ut kommentarer eller bilder av hverandre på nett. Men det betyr ikke at vi ikke er stolte av hverandre eller at vi "sparer" oss til vi finner noen bedre. Jeg føler meg elsket og verdsatt i mitt forhold, det er ikke noe jeg trenger å ha på nett. Jeg stoler også 100 prosent på kjæresten min, og han vet han kan stole 100 prosent på meg. Vi er private mennesker. Våre nærmeste vet hvor glad vi er i hverandre og hvor mye vi setter pris på hverandre, men å dele det på nett er bare ikke noe vi har behov for.

Det er bare bra at mennesker er forskjellige, og vi burde sette pris på forskjellene! Jeg synes det er flott at dere liker å dele deres forhold på nett! Og jeg synes også det er flott at Camilla har det fint i sitt forhold , og at de har andre måter å vise sin kjærlighet til hverandre på. Det finnes ikke én riktig måte å være i et forhold, det er hva man trives med selv som er viktig.
Pål
,
Skjerpings i denne tråden. Hun sikter jo ikke til dem som er generelt private? Hun sikter jo til de som deler alt annet enn damen. Hva er det med nordmenn å føle seg angrepet uten at det faktisk gjelder de? Er det fordi dere føler dere truffet innerst inne? Ja, vil si det er trist jeg og!
Jensen
,
Gjør folk seg dumme eller kan dere ikke lese????
Fiona
,
Dimme kylling damer. Les tekst, eller er det dere som har skrevet den. Jezez
Trine
,
Syntes som regel du pleier å skrive godt, og jeg er ofte enig i synspunktene dine, men akkurat her er jeg litt uenig. Ikke fordi at det er "kleint" å uttrykke kjærlighet for hverandre på nett, men fordi alle har forskjellige behov og preferanser. Jeg og kjæresten legger omtrent aldri ut noe bilder sammen på verken instagram eller facebook sammen. Allikevel har vi det helt supert og alle i mitt liv vet om han og motsatt. En av grunnene til at det er lite bilder er så enkel som at han ikke er spesielt glad i å bli tatt bilde av, noe jeg mener man må respektere. Syntes det blir litt stigmatiserende å si at det er ett "rødt flagg" selvom det sikkert kan være det i noen tilfeller trenger man ikke ta alle under en kam 😊 hilsen ei som ikke uttrykker så mye kjærlighet med kjæresten på internett men allikvel syntes det er veldig koselig å lese din blogg og følge ditt og Auduns forhold.
martaalise
martaalise,
Men man trenger jo ikke bilder for å vise kjærlighet 😊 Bare en liten kommentar av og til er jo kjekt også! Men føler jeg blir veldig misforstått. Det er jo ikke ment til dem som er private for da er man jo privat om alt. De det er ment til er de mennene som blant annet legger ut om alt mulig men ikke damen. Synes det er rart at man vrir og vender så mye på det.

Det er veldig hyggelig å høre at du leser bloggen <3 Og nei, man trenger ikke å være enig i alt 😊
nouw.com/martaalise