Hvorfor følge om du hater...

Noe jeg har lurt på siden jeg startet å blogge er hvorfor noen vil følge meg om de hater meg, det jeg skriver om, eller utseendet mitt. Hvorfor følge om du hater?

Det er ikke mange det er snakk om, men ett nett-troll, er ett nett-troll for mye...."du har store ører", "du er bleik", "du er stygg rett gjennom", "du kan ikke stå på siden for du har mage", "du ser lav ut", "du burde klippe håret ditt" - kan det lyde fra en ip adresse, også to uker senere, kan SAMME ip-adresse spørre meg om ett tips. Enten mat eller skjønnhetstips. Er det ikke forferdelig morsomt og trist på samme tid?

Jeg må ærlig innrømme at jeg av og til manipulerer kommentarfeltet når det kommer slike kommentarer. Jeg synes det er så urettferdig at jeg nærmest bretter ut både med personlige innlegg, bilder av meg selv på mindre fine dager og innrømmer at jeg ikke har det bra når jeg ikke har det, også skal de skjule seg bak en pc uten å oppgi navn eller e-postadresse. Man setter seg kanskje i en sårbar situasjon ved å ha en personlig blogg, for jeg vet jo at jeg ikke er den eneste med deppa- eller dårlig badhair dager men så velger jeg å skrive og publisere likevel - når andre kanskje hadde latt være. Noen vet å utnytte dette og så lenge kommentaren går under "du er stygg men jeg tørr ikke å si hvem jeg er" - gidder jeg ikke å godkjenne.

Men så har du de som skal være kritiske hver gang de kommenterer og pirke på hver lille ting. Det kan være at genseren jeg har på meg krøllet seg, putene ikke er strøket før jeg tar bilder av soverommet eller at jeg har grammatikkfeil. Jeg godkjenner heller ikke disse om de ikke har navn og gyldig epost. Sånne folk burde lese bloggere som er perfekte, tar BARE fine bilder og lever det "perfekte liv". De som har baller til å skrive hvem de er, de skal få lov til å kritisere så mye de vil OG få det publisert. Men igjen, så forstår jeg ikke hvorfor de gidder å lese bloggen min om det er sååå mange feil og de aldri har noe positivt å si.

Det er helt valgfritt å lese denne bloggen og jeg pakker ikke den på noen på noe som helst måte. Men blomstene kommer ikke uten ugress og jeg har kanskje oppnådd det jeg har - nettopp fordi jeg ikke bare har jenter/gutter/kvinner/menn som heier på meg og oss. Ikke vet jeg...

Jeg skal ærlig innrømme at jeg også blir provosert eller synes at mange ting er teite, men da gidder jeg i hvertfall IKKE å oppsøke det. Jeg følger ikke noen jeg ikke liker eller som irriterer meg.. Hvorfor skal jeg gidde det? Kan ta ett eksempel; Hver gang jeg leser navnet "Donal Trump" - så gidder jeg ikke å trykke meg innpå linken. Jeg holder meg unna alt publisitet han får og hva han mener og sier - for det går i mot alt jeg står for. Jeg kommer til å bli skallet om jeg tar meg tiden til å lese om han. Forehåndsregler kalles det!

Så dere som hater, hvorfor følger dere egentlig meg? Hvorfor er dere så interessert i å vite hva jeg gjør med huden min eller hvor dét og dét plagget er kjøpt, når dere egentlig hater meg? Tror svaret her hadde vært veldig interessant... Men det får jeg vel aldri svar på..

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Charlotte K
,
Du e langt ifra stygg marta <3
Stine,
ÅH! Likte bloggen din på blogg.no bedre.. Syns den på nouw.com virker altfor rotete i designet..
Og over til innlegget, du er langt ifra stygg 😊
seanti.blogg.no
hannajossing
hannajossing,
Hahaha, likte illustrasjonene. Veldig gode poeng her!
nouw.com/hannajossing
martaalise
martaalise,
haha! kanskje litt selvdigger å sammenligne meg med han, men var det eneste jeg kom på..
nouw.com/martaalise
KathrineSophie,
Kjempe bra innlegg! Laangt ifra stygg, synes godt de ip adressene burde blitt " hengt ut " 😉 Sånt er for dumt..
www.nouw.com/lys
martaalise
martaalise,
haha kanskje jeg skal det.. Har en egen ip-dagbok. 😋 haha
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
Hei Stine! Takk for tilbakemelding! Det er gull verdt. Hva var bedre på blogg.no? Har byttet menyen til høyre. Hjalp det eller er det like rotete? <3
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,