HVORDAN TEMME EN MANN

(skrevet av Audun)
Som jeg lovte dere etter forrige innlegg jeg skrev; "5 grunner til at menn er utro imot dere kvinner" Kommer et par punkter om hvordan dere kan prøve å temme en mann. Lik det eller hat det :) Og ja, måtte bryte noen kodekser som menn har holdt skjult for dere kvinner lenge. ♦ Ok, mannen din skal ut på byen og du gir han din velsignelse (og tillatelse). Første scenario; han skal ut med byen med den svært så utadvendte og sjarmerende "Don Juan", altså skjørtejegeren i vennegjengen. Du og han har aldri kommet veldig godt over ens/eller du kjenner han ikke så godt.. Andre scenario; han skal ut med en venn/venner som du kommer godt overens med og merker liker deg. Spørsmålet er hvem vil du slippe han løs med på byen? Er det ikke ganske åpenlyst at ved å sende han på byen med kamerater som du også kommer godt overens med at sjansen er langt mindre for at noe skal skje da? Forfatter av denne tekst ville ihvertfall aldri godtatt at en kompis flørtet hemningsløst med en annen eller ble med henne hjem fra byen hvis jeg var god venn med kjæresten også. Dette går under den uskrevne "venner-med-dama-til-kompis- reglen." Du som kjæreste kan også sitte hjemme og kose deg videre på venninne kvelden uten å være sjalu og sende han melding for å kontrollere hvert 15 minutt. :)
♦ Du skal vite at hvis du valgte det første scenarioet med "Don Juan" i punkt 2) så er du i store problemer. Din kjæreste vil mest sansynligvis bli trukket med ned i dragsuget av "hiv og kast kvinnene" til storsjarmøren, og få servert kvinne på kvinne nesten rett i fanget. Dvs at når "Don Juan" er lei og vil finne neste kjøttstykke så blir din kjære sittende å snakke med henne som fortsatt var midt i sin første Cosmo drink da hun ble rejectet av Mr. "Don Juan" som plutselig fikk øye på noe blondt med store pupper borti baren. Altså måten du temmer din kjæreste/mann på, er å være litt med å bestemme hvem det er greit at han går på byen med uten at du trenger å sitte med sjalusi skala 9 der hjemme. (Dette er IKKE en oppfordring til dere kvinner om å kontrollere han men ta del i avgjørelser som faktisk kan ha noe å si for tryggheten i forholdet deres). Du vil føle deg mye tryggere og du har akkurat minimert sjansen for at han skal uheldigvis møte en annen der ute!
♦Slik som dere kvinner så ofte trenger, så trenger vi menn også å få en slags bekreftelse på at vi fortsatt "har taket på damer". Å få en bekreftelse på at vi fortsatt er attraktive/kjekke, og at den vesle hårviken som har løftet skallen vår noen hakk, ikke har noe betydning for dere. Dette er noe dere bør være nøye på å påpeke til oss med jevne mellomrom før vi søker denne bekreftelsen andre steder, og vooops er du virkelig uheldig så er det plutselig en dum romanse på gang som egentlig ikke hadde trengt å vært der i utgangspunktet. Vær nøye med å berøm en fin frisyre, velstelt hår i ansikt, at han lukter godt, ser fin ut i den nye buksen eller at han har noen fine trekk med seg som du syntes gjør han unik og han fortjener å høre om. Da har du dekket denne flanken også, å sjansen for at han trenger bekreftelser fra andre har halvert seg om ikke mer. ♦ Et godt tips er at du øver deg på å lage god mat. Litt klisje men "god mat er inngangen til en manns hjerte".. Er du ikke god på kjøkkenet så prøv deg frem, finn litt spennende oppskrifter på nettet eller kjøp deg en bok. Vis og forsikre han om at du er kone-materiale og at du en gang i fremtiden faktisk, selv om du ikke er flink, kan lage mat til dine unger :) Dette er definitivt med på å forsikre han om at du er den rette, og du har nå mannen i din hule hånd.


♦ Vi menn ønsker å være det viktigste for kvinnen i forholdet, snarere enn den underordnede som mange av dere der ute prøver å temme oss til å bli. Det er feil!! Ikke påpek feil hele tiden og gi uforholdsmessig mye kritikk på at han ikke lytter eller tar deg seriøst og aldri tar initiativ osv. Det dummeste du gjør er da å prøve gjentatte ganger å dominere og forme han 100 % etter ditt tankemønster og levesett. Da tar du nemlig fra han en del av manndommen. Vi ønsker å være den som hjelper dere og være den klippen som dere kan lene dere på når problemene er der eller dere kun trenger litt (moralsk) støtte. Ved å la en mann forbli en mann kommer dere langt. Da er det ikke sagt at mannen skal dominere og bestemme alt dere skal gjøre, for dette skal gå begge veier. ♦ Ikke gjør narr av han eller prøv å kjeft på han i kameraters nærvær. Dette er noe som dere kan ta på tomanns hånd. De av dere kvinner som tror dette er en smart greie å gjøre, tar fullstendig feil!!! Påberoper her paragraf §Omvendt effekt. Som han behandler deg foran din jenteflokk (forhåpentligvis hvis det finnes et snev av gentlemans manerer hos han) skal du behandle han. Skal du temme han så få frem det beste i han når dere er med vennene han sine, det vil belønne seg!
♦ Sett at sport, og da særlig fotball, er han sin store lidenskap mens du fordrar det. Det hjelper ikke at du lager et helvete hver gang "gutta" eller han skal se en fotball kamp en lørdagsettermiddag, istedenfor å shoppe med deg, som jo egentlig er mye gøyere.. I din tanke ja! Hvis du hele tiden setter han på prøve med "Enten så velger du meg eller så velger du fotballen" så vil det kun komme en taper ut av denne situasjonen, og det er forholdet. Lag heller en hjemmelaget pizza og noe snacks istedenfor å motarbeide din manns lidenskap, hvordan hadde du likt hvis mannen din hadde klipt i stykker alle visa kortene dine rett før du skulle på shopping? Du hadde satt mer pris på en mann som gav deg visakortet sitt og bare sa "Kjøp deg den fine buksa du viste meg bilde av" eller "gå ut og kos deg på kafe med venninnene dine idag". Ingen ting er mer tiltrekkende og temmende enn en kvinne som prøver selv om du vet at hun i utgangspunktet ikke liker det, men da vet du at hun gjør det for deg. Kjenner dere dere igjen kvinner?;)
♦ SEX- dette punktet har dere vel sittet og ventet på nå. Altså dere som har forhold i flere år og sex flere ganger om dagen? Yeah right. Meg lurer dere ikke. Altså sex er noe av det mest følelsesmessige som finnes oppi hypofysen. Det er noe magisk som får en til å glemme alt annet for om bare noen sekunder. Istedenfor å sette opp et stressende mål om å ha sex minst to ganger om dagen, hvis ikke så er det noe galt i forholdet --> Så flørt med hverandre igjennom uken, gjør hverandre kåte, og heller ha sex ett par to-tre ganger i uken der orgasmen er 10 ganger forsterket! Dette vil også få din mann til å glede seg og å gå nærmest av hengslene og fantasere om deg igjennom dagene som går imellom. Dette istedenfor at den typiske "rutine sexen" vinner terreng i forholdet. Noe kjedeligere finnes ikke for oss menn. For mye sex og stadige påminnelser om at "du tar aldri initiativ", det finnes ikke noe mer potens drepende enn dette! ♦ Sender han ut uklare signaler og fremstår som en skjørtejeger ovenfor deg? Altså i utgangspunktet hvorfor gå inn i et forhold som gjør deg usikker og sjalu? Men "gjort er gjort og spist er spist". Mitt beste råd for å temme denne personen er å markere deg for hva som er akseptabel adferd ovenfor andre kvinner og hva som IKKE er akseptabel adferd. Du må rett og slett være sterk nok til å sette han på plass og stille krav. Er du ikke sterk nok så kan du nok oppleve å få mange skuffelser. Altså skal du akseptere at han en gang i uken HVER eneste uke skal ut med kompisene sine til langt på natt uten deg? Det er greit en gang iblant (viser til punkt 3 og 4) men sett grenser helt fra starten av. Begynner du å sette grenser på år 2 i forholdet er slaget allerede tapt. Sterke følelser er da innvolvert og familier viklet inn i hverandre og det er rett og slett forsent å true med å forlate han nå.
♦ En uke eller periode dere har hatt med mye krangling. Avslutt den. Uavhengig om det var han eller deg som forårsaket den i utgangspunktet.. Er det noe vi menn er dårlige til så er det å be om unnskyldning og være den personen i forholdet som avslutter kranglen å går frem som et godt eksempel. Dette var forfatteren av denne tekst dårlig til igjennom mange år til han til slutt fant ut at det er greit å få "luftet ut litt" og ha små krangler, mens store krangler, og krangler over tid kun er ødeleggende for forhold. Istedenfor å komme hverandre nærmere så vokster det seg en avstand. Akkurat som et tau som stadig blir mer og mer tynnslitt og tilslutt ryker..Del gjerne om du har en venninne som aldri får styr på kjæresten sin! Neste uke skal jeg skrive om "4 typer menn du treffer som du skulle ønske at du aldri hadde truffet" Stay tuned!

Marta Alise

Liker

Kommentarer