Hvordan få mindre lesere

Mens det florerer av bloggere som skriver om hvordan du kan få flere lesere skal jeg gjøre det motsatte. Her har dere en liten guide til hvordan dere kan få færre lesere.

* Bilder har mye å si. Til deg som aldri tar et ordentlig bilde. Bloggen din har bare mobilbilder og dårlig tekst. Lite kreativt og lite inspirerende. Typisk sånn blogg som jeg aldri går innpå igjen.

* Poste innlegg hver time sånn at leserene dine ikke rekker å følge med. I tillegg til det når du oppdaterer bloggen som at det skulle vært snapchat blir innleggene dine utrolig dårlig kvalitet på og det blir nesten sånn oppdatering om hva spiser til hvert måltid og hvilke-farge-du-har-på-putene-dine-innlegg.

* være negativ til en hver tid - Jeg elsker bloggere som tørr å være seg selv og fortelle at de ikke har det bra når det faktisk er tilfellet. Men å skrive hat innlegg på hat innlegg at alt er jævlig uansett - det blir man ikke inspirert av som leser.

* Ha bare bilder av deg - Hvem gidder å lese en blogg som kun handler om meg, meg, meg, meg?

* Ingen humor - Det er så kjedelig å lese en blogg som tar seg selv veldig høytidelig og kun er blodig seriøs. Med mindre jeg leser en nyhetsblogg så er det veldig kjedelig at vedkommende bak bloggen er som en gammel sur og bitter gubbe.

* Du svarer aldri bloggleserene dine - Ja, hva skal jeg si? Been there, done that. Jeg har hatt mange som har kommentert og aldri kommentert igjen. Det er ofte fordi jeg IKKE har svart dem. Med en gang jeg jeg svarer på kommentarer får jeg så mye igjen! Jeg merker jo selv hvor utrolig irriterende det er når jeg tar meg tiden til å kommentere på en blogg også får jeg aldri svar tilbake.

* Kopimaskiner - Jeg hater kopimaskiner og det har jeg snakket om før. Når du ikke har egne meninger eller egne påfunn. Du blir aldri en god blogger eller vil aldri nå helt opp. Når du kun legger ut ting som andre har skrevet om før; folk husker og kjenner igjen.

* Du går dager uten å oppdatere - tilslutt gidder ikke noen å gå innpå lenger for de tror du har slutta.

Hva skal til for at du slutter å lese en blogg?

Marta Alise

Liker

Kommentarer