Hvordan få en fredelig fredagskveld

tenn lys og finn frem et deilig pledd

slå av telefoner og pc

stress ned og ikke tenk på regninger, trening og andre gjøremål

tilbring kvelden med rolige sjeler

finn en god film som dere kan slappe helt til

lag god og deiligmat sammen

Her er vår herlige utsikt ikveld. En skikkelig kosekveld med Audun! Føler det er sykt lenge siden vi har hatt det så avslappende bare jeg og han. Vi var jo i Spania også var vi hjemme 1 dag før Audun dro til Ukraina. Og når han kom hjem fra Ukraina var det full gang med trening, middagsbesøk og møter. Pjoo.. Denne uken har vært veldig fin men jeg setter ekstra pris på fredagskveld! Noe jeg også har savnet er å se vanlig TV, vi ser alt for mye på Netflix og nett-tv!

Til middag i dag ble det lasagne som vi klarte å brenne sammen. Ble et helvetes spetakkel i 5 min fordi Audun hadde skrubb ovnen på 250 grader! Osten var helt brent og jeg klikka for jeg hater brente ting. Audun derimot sa det ikke var noe problem - men det er fordi alt går i grisen! Haha! Men så ble vi enige om å ikke lage dårlig stemning.. Jeg hadde tross alt skyld i det også. Jeg tittet ikke på gradene fordi jeg stolte på at Audun hadde tatt på riktig varme - 😂 men men! Lasagnen var god altså :-)

Audun har også sittet med innlegg før middag i dag. Tror jeg legger det ut i morgen! Må bare finne bilder til det først.. Sykt lenge siden han har lagt ut noe, så jeg gleder meg til å lese det!

Nå skal vi se The Stream og jeg må legge vekk slik jeg skriver i innlegget ;-) Blogges i morgen!

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Følg meg på facebook HER.


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Sara
,
Gleder meg 😊 Kos dere videre ikveld. Skal legge meg nå, tidlig på jobb i morgen 😊
martaalise
martaalise,
klem til deg!
nouw.com/martaalise
helene
,
Lasagne er det lenge siden jeg har hatt, skal faktisk ha det i dag, og det er såå godt <3 Du er utrolig flink på interiør, kjempefint dere har det hjemme 😊 Så stolen ble i stua, den passa bra der 😃