Hvor skal du bo når Audun skal i fengsel?

I dag har vi stått på som bare det. Alt annet har blitt nedprioritert... Vi stod opp ganske tidlig og jeg føler egentlig at vi nettopp begynte. Jeg har ikke sagt det her i inne, men mange av dere gjettet riktig på snapchat; VI SKAL FLYTTE! Det er en utrolig stressende tid og det at vi må flytte gjør egentlig alt verre. Vi har visst det hele tiden for leiekontrakten går ut første desember og han som eier leiligheten vil flytte tilbake. Det er en venn av Audun så det er ikke sånn akkurat på dagen men rundt den første. Veldig kjipt for jeg liker meg veldig godt her ute på Kongshavn. Det er så fredelig og rolig, men samtidig bare 10 minutter unna Arendal sentrum. Jeg er også kjær i leiligheten. Den er så stor, fint og deilig kjøkken og et eget rom for alle klærne mine. Men men...

Vet ikke helt hvor det blir med oss. Hadde vi fått dommen i går så kunne vi kalkulert sånn ca hvordan og når alt blir og planlagt litt. Men denne ventetiden tar livet av meg og nå som vi ikke har et sted å bo blir alt litt mer dramatisk og stressende. Vi har opparbeidet oss godt med møbler og utstyr det siste året, så det blir ikke bare to kofferter. Jeg har kikket litt på finn.no men det er litt sånn, hvor skal jeg lete og hva skal jeg lete etter? Skal vi leie eller kjøpe? Hvor skal vi bo? Arendal, Tønsberg, Bergen, Risør, Oslo? Oslo er uaktuelt for Audun med tanke på sin fortid, men jeg kunne tenkt meg å bo der når han skal inn. Men hvor skal han sone? Skal han sone nært Oslo kan dette være et godt alternativ. Jeg eier to leiligheter i Oslo, så jeg heller mot det. Men så er det, når skal han inn? Hvor lenge skal vi i såfall leie? Blir det bare meg, så må vi jo se etter en mindre leilighet.. Ja.. Dette er kanskje bare en brøkdel av mine spørsmål som jeg stille hver eneste dag. Men jeg får aldri svar.

For meg som alltid har hatt det veldig organisert og ordentlig rundt meg er dette et helvete. Jeg har alltid hatt ting på stell og har aldri hatt slike ting å bekymre meg over. Men det er vel sånn det er å bli voksen med litt alternativ liv; alt er ikke like sikkert og trygt lengre. Vi får spørsmål om hvor vi skal gjøre av oss i begynnelsen av desember og om det blir oss to eller bare meg og svaret er; Vi har ikke peiling, men når vi vet skal vi selvfølgelig skrive det her. Kunne ønske jeg visste hvor vi er om to mnd, spesielt siden det er rundt juletider og masse annet skal fikses. Men vi har ikke peiling og ja, det er helt grusomt..

Nå skal vi ta oss en pause og drikke deilig smoothie. Jeg laget den med bjørnebær og bringebær vi har fått fra hagen til svigers, blandet det med melon og appelsinjuice. Mmmm... Akkurat nå er dette dagens høydepunkt!

Marta Alise

Liker

Kommentarer