Hvor er bloggmotivasjonen blitt av? - ukens kommentar

"Hvordan er det med bloggmotivasjonen om dagen? Føler ikke du blogger like mye som før.. Går det bra med deg? Jeg er stoor fan av bloggen din, et nytt innlegg er en liten glede i hverdagen! :)"

Jeg vet ikke hvem denne personen er, som har kommentert, siden det står anonym. Men vil likevel takke den som skrev innpå her. Jeg tok egentlig denne kommentaren litt personlig men for å være helt ærlig, så trengte jeg et lite "push" og fine ord. Grunnen til at den stakk litt var ikke fordi det var noe stygt i kommentaren, men fordi det er så sant; jeg blogget mye mer før og jeg ønsker jo å være bedre enn dette.

Men jeg setter veldig pris på at dere sier i fra og hører fra dere. Av og til kan jeg føle at jeg ikke skriver til noen, enten fordi lesertallet er lavt ene dagen eller at ingen gidder å kommentere. Da kan motivasjonen synke.

Jeg var en ivrig bloggleser før jeg møtte Audun og leste ofte fra bloggere selv som "klagde" på leserene sine om at de aldri kommenterte. På den tiden så unnet jeg det ikke en tanke, for jeg var ikke en som kommenterte selv. Synes det nesten var litt stress? Eller komplisert å måtte trykke seg inn for å så komme til ny side og så skrive kommentar. Men nå som jeg blogger selv, så vet jeg hvor mye den ene eller de ti kommentarene betyr på motivasjon. Jeg vil ikke være en blogger som syter over at ingen vil skrive tilbake til meg eller oppfordre dere til å kommentere hvert innlegg. Jeg setter VELDIG pris på når dere gjør det, men når dere ikke gjør det så går det bra altså. Men for at jeg skal bli bedre og bloggen skal bli bedre så vil jeg selvfølgelig ha respons på det jeg skriver. Dere kan jo bare tenke dere hvordan det er når dere legger sjel og tid i noe også får man ikke noe tilbake. Nettopp pga dette så betydde denne kommentaren mye for meg. Jeg er kanskje en som gjør litt mye ut av ting, men denne påvirket meg veldig positivt. For jeg følte på mange måter at bloggen har lesere likevel og at det betyr noe det jeg skriver. Og det har jo vært mitt mål hele tiden. Så tusen takk!

Har også møtt litt motstand siste ukene fordi jeg føler det er enkelte bloggere som kopierer mye av innholdet mitt på bloggen. Jeg legger mye tid og sjelen min i ett innlegg, utleverer meg eller gir ett godt tips, også bare stjeler de det UTEN å gi meg noe form for creds eller skrive at de ble inspirert av bloggen min. Har også sett at de av og til ikke gidder å en gang gjøre om teksten, de bare kopierer rett av, klipp og lim. Jeg kan lett bruke en hel dag på ett større innlegg og da føles det blodig urettferdig at en annen bruker 20 minutter på det samme og kopierer meg fullstendig. Kunne gjort mye ut av det, men jeg ønsker ikke å bruke tid på det akk nå.

Vil også legge til at motivasjonen kan selvfølgelig synke fordi jeg selv prioriterer andre ting og ikke vil blogge bare for å blogge. Ønsker å ha så bra innhold som mulig, - selv om hvert innlegg ikke kan være like bra. Igjen, takk for kommentaren og håper denne uken har vært bedre med oppdateringer! Men det er helt sant, bloggmotivasjonen var veldig lav forrige uke. Men den er absolutt tilbake nå!

Marta Alise

Liker

Kommentarer