hvem er jeg egentlig?

genser her, treningsklokke her

Før jeg begynner å fortelle dere om hva innlegget handler om, skal jeg fortelle dere hva jeg har gjort i dag. Jeg har fått sovet ut! Endelig. 9 timer og 18 minutter. Er ikke det helt sykt? Omg. Og UTEN hjelp. Ikke noe sovepiller, ikke noe urtete, ikke noe meditasjon på øret, ikke noe varmeflaske. Wohoo <3 Er vanligvis et prosjekt når jeg skal legge meg, som dere kanskje skjønner. Men i går bare gikk jeg rett og la meg, 1 time senere sov jeg. LYKKE! Camilla var hos meg til seint i går og vi gikk tur og spiste litt frukt mens vi så Dynastiet på Netlix. En sykt morsom serie dere må sjekke ut :-) I dag har jeg vært med Kristin i hele dag. Først noen timer på treningssenter også noen timer på kjøpesenter. Haha. Jeg måtte handle noe til Audun. Er tross alt vår første valentine uten hverandre i morgen. Så jeg må slå på kreativiteten og sende et fint kort. Han kan jo ikke motta godteri eller noe parfymer. Kjedelig. Men men!

For noen uker siden bestilte jeg en DNA-prøve. Og i går mottok jeg den. Så Kristin har hjulpet meg å finne ut hvordan jeg gjør det. Måtte ta to tynne strips og skrape i hver side inne i munnen i 30 sekunder og ta de ned i en liten boks.

Dette ligner litt på et reklame innlegg for dem, men det er ikke det altså. Haha. Jeg betalte og fant ut selv at jeg ville bestille en slik prøve. Jeg er ikke så spent på mamma sin side, for jeg vet hvor hennes familie kommer fra og det meste er nordisk.

Men, min far derimot. Der er det helt umulig å finne ut 100 %. Han er født og oppvokst i Buenos Aires, Argentina. Men hans far er født i Italia og kom til Argentina når han var liten. Tror de var 8 søsken og en mamma. Dette er min bestefar Tito som gikk bort i 2009. Mens min bestemor, Marta faktisk, er født i Argentina men har spansk opphav. Men så er det noe uvisst om det er noe indianerblod i hennes familie som jeg aldri får svar på.

Rasisme kan være en faktor her. Vil ikke si at alle argentinere er rasister, men det kan være en god grunn til at mange helst vil være av europeisk opphav. Mange tar ofte avstand fra at det er noe relasjon eller blod til de innfødte. Jeg som er oppvokst her og har sett Pocahontas, hadde ALDRI i verden skammet meg over det. Jeg vil bare vite jeg. Og jeg er stolt over at jeg er et blandingsbarn. Synes det er helt fantastisk at mamma - fra så langt opp i nord i verden - møtte min far - som er fra andre siden av jordkloden på den sørlige delen. Det er ikke akkurat slik at det lå i kortene for noen av dem, og den lille usannsynligheten og sjansen for at de skulle møtes, gjorde at jeg, Mariela og Melisa ble til <3

Nei, jeg får se hva jeg finner ut av. Jeg er veldig nysgjerrig og jeg hadde likt å vise til familien min der nede om det er noe annet enn de sier. Om jeg har bevis, er de kanskje åpen for å fortelle noe mer - om de vet da :-) Kanskje får jeg meg en skikkelig overraskelse. Noe som ville sjokkert meg var visst jeg hadde hatt noe asiatisk i meg.. Eller kanskje noe irsk. Mariela, min lillesøster i midten, har et stor blondt krusehår som mange har reagert på siden hun var liten. Det er liksom ikke krøller, men krus. Også er det blondt. Begge de to har også grønne og blåe øyne. Kun jeg ble så mørk. Er det ikke rart? Jeg skal vente i spenning de neste 4-6 ukene og oppdaterer dere selvfølgelig <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

MarianneOlsen
MarianneOlsen,
Oj, så spennende!
nouw.com/marianneolsen