Hva vi menn elsker med dere damer

(skrevet av Audun)

1. At dere er det pene kjønnet. Dere er feminine, vakre og søte på hver deres måte og vi finner alltid noe pent med dere som vi liker.

2. Vi elsker de to første månedene i et forhold; da er dere perfekte!

3. Vi forguder når dere har klar middag og har tatt kjedelige husplikter som klessvask, støvsuging og oppvask. Det er deilig å komme hjem, slenge beina på bordet og bli servert både mat og fjernkontroll i fanget. Da setter vi uendelig pris på at dere finnes!

4. Vi liker når dere spiller med åpne kort helt fra starten av. At dere er dere selv. Og om dere har et lite eller stort monster, at vi får se det fra dag to. (Marta gjorde dette, monsteret kom frem allerede på date to). På denne måten har vi sjansen til å bli kjent med dere på en oppriktig og geniun måte, men da også sjansen til å ta hatten og takke for oss om vi ikke takler det.

5. Vi elsker å se hud, om du er bleik eller brun, spiller ingen rolle! Ja takk til miniskjørt, åpne topper, naken rygg. Det er derfor vi menn elsker sommeren.

6. Roen dere gir oss etter sex....

7. At dere lar oss kjøre bilen, for dere SUGER! Kvinner bak rattet; say no more..

8. Vi elsker morsinstinktet som er installert i så og si dere alle.

9. Et kjent ordtak er som følger; "gi damen et hus og i retur får du et hjem". Og det er så sant som det er sagt! Hadde det vært opp til oss hadde hele huset blitt forvandlet til en rølpebar uten møbler.

10. Når dere er med på morsomme, gøye aktiviteter. Vi elsker sportye jenter! Ikke pure-sofagris!

Marta Alise

Liker

Kommentarer