Hva får du ut av å sende meg bilder av pikken din...?

Jeg blir så provosert når andre mennesker tenker så høyt om seg selv at de sender meg bilde av kjønnet sitt. Jeg vet ikke hvilke signaler de har tolket fra min side, men jeg føler ikke at jeg har gitt uttrykk for at jeg enten er lesbe og vil ha bilder av andre jenters vagina eller at jeg vil se en kuk. Jeg har kjæreste og er heterofil, men selv om jeg ikke hadde hatt det, så ville jeg forsatt ikke at menn eller damer skulle sendt meg bilder av sitt understell. Er det ikke forbeholdt kjærester/veldig nære venner å sende slike bilder - om det ønskes av begge parter?

Jeg lurer på, når jeg som er en "middelsblogg" får så mange ekle bilder.. Hvor mange får de største bloggerene da? Er dette den nye veien for blottere, gjennom sosiale medier?

Bare sånn at dere vet det, slik reagerer jeg på deres ekle og hårete understell:

I går fikk jeg noen snapper av menn. Pleier alltid å blokke de med en gang. Men så lagde jeg en video å fortalte hva som hadde skjedd, slik at andre som er på min liste blir obs på at jeg IKKE vil ha slike snapper og hater det. 2 minutter senere legger en jente meg til og sender meg først bilde av tissen sin (jeg ler og sier at det ikke er noe for meg) også bare forsetter hun og sender et groteskt bilde av kjønnsleppene sine.

Noen ganger har jeg latt være å slette eller blokke evt damer/menn som har sendt meg "uskyldige nakenbilder" (om det er noe som heter det) fordi de skjønner et "NEI" og at jeg ikke ønsker slik kommunikasjon. Husker rett før jul så fikk jeg ett par snapper av en ganske flott jente. Skrev tilbake at hun var søt jente, men ikke noe får meg siden jeg er hetero og har kjæreste. Vi lo litt også sa hun at jeg skulle si i fra om jeg ombestemte meg. Jeg sa lykke til videre og takket for tilbudet. Og slike folk synes jeg er helt greit. Et uskyldig bilde av en kropp (som jeg ellers ser hver dag) gjør meg ingenting og det er lov å prøve seg. MEN, når folk går så langt som å sende meg grove og ekle bilder..

....så har jeg bare en ting å si:

Fuck you!

Som dere ser har jeg prøvd å skjerme dere litt. Jeg har redigert bildene slik at det ikke blir så detaljert, men dere ser forsatt hva det er bilde av..... Jeg blokkerte etter bilde nr 2! Her er samtalen mellom meg og denne ekle personen før jeg blokkerte:

Om noen blottere leser dette, kan dere være så snille å svare meg. Hva godt får dere ut av å sende ekle bilder av understellet deres til andre mennesker som dere ikke kjenner og som IKKE har bedt om slike bilder?

Jeg blir veldig provosert angående siste tilfelle der folk tar seg den rettigheten. Det er nesten slik at jeg vil legge ned snappen min, men da ødelegger jeg for alle andre som jeg vil ha kommunikasjon med, både venner og lesere som betyr mye for meg. Snapchat har vært gull for jeg har kommet så tett inn på leserene mine og de har kunnet spørre om hva de vil..

Noe som også irriterer meg er at denne personen garantert er på snaplisten min fra før av, men har laget ny snap kun for å sende meg slike bilder og at jeg ikke skal skjønne hvem det er... Ellers veldig tilfeldig at den skal sende meg slike bilder 2 min etter at jeg har postet video der jeg forklarer at jeg ikke ønsker kuk-bilder. Og ikke kan jeg gjette meg frem hvem det er, når jeg har tusenvis av folk som ser hver eneste snap jeg legger ut...

Som dere ser, er det nyopprettet profil ---->

Jeg blir så sinne på sånne folk og om noen vil hjelpe meg å finne ut hvem dette er så tar jeg det gjerne imot. Vil gjerne sende det inn til Politiets Sedelighetsavdeling.

Jeg ber ikke ofte om å dele innlegg, men denne gangen ønsker jeg det sterkt! Del på facebook så det kanskje når rett person eller at andre som ellers driver på med slike ting skal skjønne at vi normale mennesker ønsker ikke slike bilder!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Rikke
,
Æsj, så ekkelt med slike bilder fra fremmede. 😟 Hater sånt når det er uønsket! Men bra du slettet bilde til høyre.. Ikke sikkert hun vet sitt eget beste... Vi får bare ønske dem alle som holder på sånn god bedring.
martaalise
martaalise,
Haha, 😋 ja tok litt av dette...
nouw.com/martaalise
Katrine,
Hahah. Bra reagert. Digger bloggen din og deg.
www.ikkealltidrosa.blogg.no
martaalise
martaalise,
Takk snille deg <3 😃
nouw.com/martaalise