Hun som alltid gir meg kjærlighetssorg

Jeg har alltid hatt idoler gjennom min oppvekst.. Spice Girls, Beyonce, Shakira, Jenniffer Lopez, Britney Spears - åh jeg elsket de! Men det var vel egentlig fordi de var kule, hadde fengende sanger og var så fine å se på. Jeg visste ikke alltid hva de sang om og nå når jeg har blitt eldre og har hørt på de samme 90-talls sangene som var populære så rynker jeg litt på nesen. Jeg skjønner at jeg gikk rundt som åtteåring å sang og danset på sanger med tydelig seksuelt innhold.. Haha..

Som 19 åring opplevde jeg, som jeg trodde på den tiden - var verdens undergang. Det var en kjærlighetssorg som jeg følte drepte meg sakte og langsomt. Jeg var utrøstelig og tenkte at jeg aldri noensinne kom til å komme meg ut av det. Jeg glemte hvordan det var å være lykkelig og jeg glemte følelsen av å føle seg elsket. Det var da Melissa Horn dukket opp - en svensk artist med de fineste tekstene hvor hun beskriver ulykkelig kjærlighet på alle mulige former både hvor venner, familie og kjærester sårer hverandre og skilles. Plutselig fikk musikk en mening for meg. For selv om tekstene fikk meg til å gråte eller fikk meg til å føle meg enda verre akkurat da, så fikk jeg en følelse av at jeg ikke var den eneste som hadde et knust hjerte. Når man er 19 år, forvirret, trist og hjelpeløs så er det av og til det eneste som hjelper.

Sangen nedenfor er en av de som kanskje hjalp meg mest for hun synger om at hun savner han mindre og mindre, det kommer andre ting i mellom og det er bra. Hun får tankene på andre ting som skjer og en vakker dag er han glemt. Og heldigvis hadde hun rett - jeg kom meg ut av den kjærlighetssorgen og livet gikk videre.

Mange av oss har kjent på følelsen av å elske noen som ikke elsker en tilbake, men ingen beskriver det så bra som Melissa Horn. Det er nesten sånn at man kjenner alle hjertesorgene hun har vært borti når man hører på musikken hennes og det er vel også derfor jeg elsker hun og arbeidet hennes. På en vanlig dag kan jeg ikke høre på musikken hennes - i hvertfall ikke de triste sangene hennes, for da bryter jeg sammen. Men på de dagene jeg er deppa eller nede så hjelper det å høre, gråte også bli ferdig med det.

I dag kom hun ut med ny singel og jeg har allerede spilt den 20 ganger. Hjertet mitt har blitt revet ut flere ganger for jeg vet at det er en separasjons låt. Selvom jeg er forelsket og føler meg elsket så vet jeg at den dagen står også for tur, hvor jeg og Audun ikke lenger skal være i lag. Det er en rar hjertesorg jeg føler allerede nå.. For vi er jo forsatt kjærester, elsker hverandre, men vi ikke får leve sammen.. Vi må være separert. Dere må høre den nye sangen hennes på spotify- "Du går nu". Sangen har enda ikke kommet ut på youtube så jeg legger ut den sangen som ligger hjertet mitt nærmest nedenfor slik at dere kan høre hvilken sang som fikk meg forelsket i Melissa Horn.

>

Marta Alise

Liker

Kommentarer