hun folk elsker å hate

Jeg har mange ansikter, kropper og klær. Det høres kanskje ut som en rar setning, men jeg skal prøve å forklare bedre; Jeg kan se bra ut når jeg skal ut her i Spania, men så kan jeg se dass ut på en helt vanlig dag hjemme i Norge. Jeg kan gjøre meg finere med en mer flatterende vinkel, men jeg kan også ta et bilde ned i fra og få med både dobbelhake og en rull på magen.

Det virker som noen synes det er litt vanskelig å forstå. Med en gang jeg pynter meg litt, så er det akkurat som at jeg ikke er den "jordnære bloggeren". Hallo, im still me. Jeg er ikke plutselig blitt "bimbo", "wannabe" eller noe av det andre som blir brukt. Kvinner som snakker nedsettende om andre kvinner - skulle vært forbudt.

Vi mennesker har en tendens til å dømme ut i fra hvordan man ser ut. Så da når jeg vil sminke meg litt og gjøre meg fin, så er jeg plutselig "dum". Men jeg må ikke glemme alle de fine tilbakemeldingene jeg får også. Det er vel dere som holder meg oppe og gjør meg så glad. Jeg synes ikke det er noe negativt å ta bilder, legge de ut når man føler seg fin og være litt pyntete en kveld. Det ene utelukker jo ikke det andre. Det er ikke slik at med en gang jeg tar på meg fine klær og sminker meg, så blir jeg ikke jordnær og morsom lengre.

Jeg ble dømt for det mye før, spesielt på ungdomsskolen. Bare fordi jeg ikke la livet som innsats i skolen og sminket meg - så var jeg dum og bimbo. Trodde ikke at jeg skulle få høre de samme ordene igjen som voksen.

Men, nå skal jeg snakke litt positivt her. Jeg fikk så mange snapper og kommentarer på antrekket i går som var fine, gode og skjønne - så jeg burde vel egentlig gi dét mer oppmerksomhet enn de som er teite. Men jeg måtte bare skrive litt om det og fortelle, for det skjer så mye bak bloggen som jeg sjeldent deler.

Nå er vi på vei til Valencia og jeg gleder meg sånn til å komme frem. Jeg sitter i bilen å blogger og det er ganske behagelig. Jeg pleier å bli bilsyk men ikke her. Vi har leid den store bilen, så vi sitter ganske godt! :-)

sko//Din sko, dongerikjole her, veske Spania, øredobber ukjent

Håper dere vil følge dagen min på snapchat: martalise

__________________________________________________________________________

Marta Alise

Liker

Kommentarer

hayatiim
hayatiim,
Du er en av mine favorittbloggere, nettopp fordi at du er så utrolig jordnær og nydelig. Både på ferie, og hjemme i Norge. Både når du pynter deg, og når du er på trening. Ikke bry deg med de negative kommentarene, det er absolutt ingenting her i bloggen din som tyder på at du er en bimbo!
nouw.com/hayatiim
martaalise
martaalise,
For en fin kommentar! Tusen takk snille deg <3 så bra at du sier at jeg ikke utstråler "bimbo" på bloggen <3 hehe.
nouw.com/martaalise
Tina
,
Du er utrolig flink til å kle deg syns jeg! dette antrekket var dødsfint, og med skoene til ser du helt fantastisk ut 😊:)
martaalise
martaalise,
Tusen takk Tine <3 <3 😃
nouw.com/martaalise
maylisee
maylisee,
Signerer Sissel!
nouw.com/maylisee
martaalise
martaalise,
Helene
,
Du er en vakker ung dame og det er absolutt lov å pynte seg, det gjør ikke en person til bimbo. De fleste ønsker vel helst å legge ut bilder der man føler seg velstelt og fin. Klem fra Helene😘
martaalise
martaalise,
Takk Helene <3 Ja, jeg vet. Sjeldent noen gjør det motsatte, med mindre de tuller da 😊 Klem tilbake <3
nouw.com/martaalise
Solrun
,
Kvinner er kvinner værst.... desverre. Jeg tenker vel det må skyldes sjalusi jeg da.... Ikke noe galt i å ville pynte seg iblandt. Man blir da bare deprimert om man kronisk skal gå rundt i joggings og uten sminke. Alle liker å føle seg vel... stå på du❤😘
martaalise
martaalise,
Ja jeg vet. joggings er digg det, men ikke hele tiden :-O Takk for det Solrun <3
nouw.com/martaalise
Tove
,
Hei! Den kjolen er kjempefin til deg! Men det er ikke samme kjole du har linket til?
Hege
,
Den kjolen var superfin på deg - jeg har også lyst på!!! Tror du har lagt inn feil link på den, kan du dobbeltsjekke? Ha en fin dag! ☀️