høydepunkter

I januar har høydepunktene vært mange! Herregud for en flott og innholdsrik måned vi har hatt! Og det beste av alt; vi har ikke hatt den vinteren jeg har fryktet :-) Det er kanskje ikke så positivt utad, men jeg elsker at vi har det litt varmere og tørrere enn vanlig. Hehe.

Det første høydepunktet jeg kommer på når jeg tenker på januar, så er det all trening vi har fått unnagjort. Januar er jo en skikkelig treningsmåned hvor alle kommer ordentlig i gang, men samtidig er måneden lang og det er lett å hoppe av og ikke gidde mer etter en, to uker. Men vi har forsatt og vi har gått mange turer, trent yoga og litt styrke!

Arendal var så fin i Arendal! Bare se bildene jeg tok HER under turen vår for noen uker siden.
Vi feiret svigerfar sin bursdag og det ble laget så mye god mat! Vi stod på kjøkkenet i flere timer, men resultatet ble skikkelig bra! Natten før lå jeg og Audun på gulvet å laget et kult bursdagskort med masse sjokolader.. Lurer på om alle de er spist opp, haha :-)
Audun stilte opp som modell slik at jeg kunne blogge litt om mannemote her på bloggen. Bildene ble skikkelig fine. Jeg elsker denne kåpen!
Også var det dags for Oslo for å være med på premierefest for Insider Fem som jeg skal være med på. Episoden min kommer snart og jeg over å gi beskjed ;-)
I Oslo fikk vi sponset hotellopphold hos Comfort Børsparken og det var ordentlig deilig å bo der to dager. Vi trente, shoppet litt, gikk ut å spiste også var det store høydepunktet premierefesten med produksjonen og alle deltagere.
Jeg fikk inn mye nytt fra Ellos og fikk vite at denne måneden var siste gang samarbeidet skulle vare. Men så fikk jeg en ny avtale og jeg skal forsette å være en slags ambassadør for Ellos, om jeg kan kalle det det? Det blir ingen endringer for hverken meg eller dere. Jeg er bare så lettet over at jeg ikke mistet en så god samarbeidspartner :-) Det er litt innviklet å forklare men jeg har samarbeid med en selskap som står mellom meg og Ellos. Så når de sier opp avtalen med de, så sier de også opp samarbeidet med meg og de andre bloggerne. Men så fikk jeg et annet selskap som plutselig tok kontakt og de kunne gi meg de samme godene, så da takket jeg selvfølgelig ja til det! Jeg elsker jo Ellos! <3
I januar ble jeg blond! Eller rettere sagt, forrige uke. Det er vanskelig å vise dere endelig farge, men den er litt kaldere enn på bildet og ikke så blond. Men det er veldig gøy med forandringer altså!
Siste høydepunktet i januar var forrige fredag når vi gikk på stand up her i Arendal. Det var kjempe kjekt og det blir absolutt ikke siste gangen vi går. Ellers har vi spilt masse Super Mario, sett ferdig How to get away with murder og ryddet ut av boden og walk in! Sykt deilig å få gjort slike ting :-)

Det eneste jeg vet om februar er at det er valentinsdag og at vi kanskje skal på hyttetur. Litt deilig å ikke planlegge alt for mye :-)

___________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ida Overland,
ååå ser ut som du har hatt mange fine høydepunkter her ja! liker så godt sånne innlegg, blir glad av å lese de 😃 du er iiiinmaaarrriii pen forresten <3
www.idaoverland.blogg.no
martaalise
martaalise,
:D tusen takk Ida!
nouw.com/martaalise