How to get away with a murder

Nå er det lenge siden jeg har hatt en film eller serie anbefaling her på bloggen. I det siste har vi sett, How to get away with a murder, Making a murderer, New Girl også har jeg prøvd å få Audun til å se på Pretty Little Liars. Det siste har jeg ikke lykkes med. Jeg ønsker bare å se en litt annen serie enn blod, politi, politikk og mørke episoder hver kveld. Finnes det ikke noe Frustrerte Fruer lignende serie??? Jeg trenger en jenteserie! Men over til anbefaling. Den beste serien av de vi har sett er "How to get away with a murder". Den er så spennende og noe jeg bare må anbefale videre!

Serien følger 5 unge juss studenter på vei mot å bli advokater. De blir plukket ut til å følge den mektige og gode juss professoren gjennom mange alvorlige saker i rettsalen - men midt oppi det blir de involvert i en drapssak og må løse dette samtidig! Serien er forferdelig spennende og det var flere episoder som var sykt nervepirrende!

Denne serien ble jeg anbefalt av en god venninne og jeg er så glad for at vi valgte å se den! Eneste som irriterer meg er at det kun er en sesong på Netflix. Noen som vet når neste kommer? Og har noen en god serie å anbefale? Helst litt frustrertefruer/sex and the city like?

Marta Alise

Liker

Kommentarer