hot.

Goooooooooooood morgen! Eller, god påske! Glemmer nesten at det er påske nå som jeg er i Barcelona. Men dere er raske med å sende meg snaps fra fjellet og alt godteriet dere propper i dere. Om dere tror jeg er misunnelig, så er jeg det ;-) Haha! Men mest av alt er jeg glad jeg er her. Og i dag er det lørdag, så vi skal kjøpe noe digg senere.

I går var vi på stranden i 5 timer og sommeren har kommet for fullt her nede. Nå er det ikke vind lenger, bare en liten (bitteliten) bris. Solen stekte som bare det og om dere ser ekstra nøye på bildet, så kan dere se at jeg er litt solbrent Det er bare ikke så rødt. Men veldig brent likevel, haha :-)

Etter stranden stakk vi hjem for å dusje av oss sanden og saltvannet. Jeg var ned i vannet 4 ganger og selv om det var iskaldt, så var det sykt deilig! Stranden var helt stappet. Det var jo langfredag, så alt var stengt og alle hadde fri. Vi fikk en liten spot på stranden likevel da, vår faste plass. Alle rundt der som selger og masserer kjenner oss igjen og synes det er så morsomt at vi kommer ned, dag for dag. Men i dag blir vi jo ikke å gjøre det. Vi skal nemlig på utflukt!
Det eneste som var åpent i går var et kjøpesenter ved havnen her i Barcelona. Og der fant dere oss! Jeg fant ENDELIG noen høyhælte sko som jeg har lett etter siden jeg kom ned hit. Jeg tok jo bare med meg ett par slik at jeg kunne kjøpe ett nytt ett. Fjoff! Var redd jeg måtte takke for meg uten å ta med meg ett nytt par. Spania er jo så god på sko og det er så mye billigere enn hjemme. Dessuten er det sjeldent at noen har lik, når man shopper i utlandet - og det er litt stas :-) Føler det er litt sånn at om jeg finner noe fint på en butikk hjemme i Arendal, så har alle den ene tingen! Det er kjedelig det!

Sko Nika, heklet jakke MANGO, topp H&M, veske her, bukse her

Nå er kveldene her nede så sykt varme og deilige. Merker forskjell fra når jeg kom hit for litt over en uke siden. Og fremover blir det nok bare varmere og varmere. Misunner jentene som skal være her så syyyykt lenge! :-O Virkelig en drøm å bare flytte hit og bo her noen måneder. De har valgt den perfekte by å bo i! Jeg visste jeg likte Barcelona, men nå elsker jeg byen :-) <3
Men nå må jeg slutte å snikksnakke også komme meg i dusjen. Jeg skal pakke bagen og gjøre meg klar for utflukten vår. Toget går om litt over en time. Forteller dere mer senere :-) Har ett innlegg som skal ut litt senere i dag.

PS; Takk for tilbakemeldingene fra innlegget i natt! Dere er best <3

__________________________________________________________________

Følg dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Madelenlo
Madelenlo,