Høstmiddag

Visste ikke helt hvordan jeg skulle starte innlegget. Så jeg spurte mine to lillesøstre som ligger her å slenger ved siden av meg. Eller, den ene - hun minste - står på stuegulvet og danser og går frem og tilbake. Man skulle tro hun hadde makk i ræva, haha :-) Begge to er i et utrolig godt og morsomt humør, nesten litt bæsj og tiss-promp-humør. Så ja, tilbake til poenget. Jeg spurte de hva jeg skulle skrive og fortalte de hva jeg hadde tatt bilde av, og hvordan kunne jeg starte dette innlegget her? Svaret jeg fikk var noe ala; i morgen er det oktober og da har vi samlet familien for en årlig fårikålmiddag. Tradisjon på høyt nivår - hasjtag #perfectfamily - HAHA!

Men ja, det er oktober i morgen og ja vi pleier jo å ha fårikål sånn en til to ganger hver høst. Synes bare det var morsomt slik de la det frem, for det ble så tilgjort!! :-) Typisk bloggere, eller hva?

​Tidligere i dag hadde jeg besøk av Camilla, en venninne fra "ungdomsskole"-gjengen! Hun har blitt mamma og har fått den nydeligste babyen! Jeg liker jo egentlig ikke gutter, men den guttebabyen var SÅÅÅ skjønn! Om jeg får en så herlig guttebaby, så gjør det ingenting at han er gutt :-) Hittil har jeg fått truffet 4 venninner og det får jeg si meg fornøyd med for denne gang. Synes alltid tiden i Bergen går SÅ fort og jeg som i tillegg var i Oslo to av de dagene. Har alltid en forhåpning om at jeg skal rekke alt jeg ønsker og har planlagt men slik går det ikke alltid.. 

Om dere lurer på hvem som pyntet bordet så fint så var det meg!!! Det er så kjekt å pynte hjemme hos mamma for hun har så mye forskjellig, så det blir koselig, men ulikt hver gang :-)

Nå skal jeg og Audun sette kursen mot Arendal! Og i bilen skal vi selvfølgelig skrive ett innlegg til dere! Følg med!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer