Høst-sminke på 1-2-3

Før jeg dro, passet jeg på å lage noen innlegg og en av de var denne. Jeg liker å kjøre en litt kald look med mørke lepper om høsten og tenkte å vise dere hvordan jeg gjør det. Det er viktig for meg å forsette å gjøre det enkel, men at det likevel blir litt tyngre og høstlig nå som vi er i november.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Før jeg starter å sminke meg liker jeg å vaske ansiktet, kanskje ta en skrubb også legge på et lag med dagkrem. Føler sminken ligger så mye finere når jeg starter fra "scratch".
Neste er å starte på sminken og da liker jeg å ta foundation på t-sonen og dekkstift under øynene, på nesen, under kinnbeina og i sentrum av pannen.
Når jeg har blendet ut det våte så hopper jeg over på pudder og rouge. Jeg liker å bruke en brun pudder og en litt rødligere rouge.
Nå om høsten liker jeg litt mørkere lepper og jeg går ingen steder uten å ta på meg en lipliner. Denne er faktisk fra Ebay og er sykt god! Jeg liker også å ta en valgfri lipgloss over for å få litt glans.
Øyenskygge går jeg ikke med hver dag men når jeg vil pynte meg litt ekstra så bruker jeg bruntoner. Lyst innerst, brunere i midten og mørk brunt ytterst. Synes det åpner øynene mine fint.
Helt til slutt tar jeg litt gele på øyenbrynene mine og litt maskara på vippene.
Her har jeg laget et bilde for å forklare bedre hvordan jeg sminker meg og hvilke farger jeg bruker hvor.

høstlig og sexy

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på facebook for flere oppdateringer HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Utrolig fint, du har så fin hud <3
martaalise
martaalise,
jeg prøver! ikke alltid altså
nouw.com/martaalise
Lise
,
Du er så utrolig vakker
martaalise
martaalise,
Silje
,
Hei 😊 Hvilken palett/farge bruker du innerst på øyelokket? Har brune øyne og leter veldig etter en sånn type! Håper på svar!
Hilsen Silje 😊
martaalise
martaalise,
Hei Silje! Beklager sent svart! har ikke svart noen kommentarer før nå... Jeg bruker en lys beige farge og en litt rustrød farge oppå der igjen. Bruker NAKED palett <3
nouw.com/martaalise