Hos meg er hver dag 1.mai

Tusen takk for alle tilbakemeldinger etter gårsdagens innlegg. Så kjekt å lese at dere ikke dømmer selv om jeg ikke har jobb. Litt ironisk at jeg skrev det innlegget i går, når det er første mai i dag. For meg er det jo 1.mai hver dag. Nyt dagen deres dere som er flinke og står på hver dag! Jeg beundrer dere, men misunner dere ikke. Jeg har selv jobbet siden jeg var 15 år og vet hvor hardt det kan være. Men da smaker jo fridager og helger mye bedre.

I går tok vi treningsfri og var oppe hos svigers og ble ferdig med litt vårrengjøring. Det blir så fint! Senere på kvelden hadde vi en liten kjæreste-date med kino i Grimstad. Vi så It Follows, en skrekkfilm! Den var sykt ekkel, ikke så skummel som jeg trodde. Men jeg skvatt noen ganger! Hittil i dag har jeg vært ute å solt meg, det var jo langt over 20 grader isted og jeg tok på meg bikini, sololje og plaster på arrene. Lite visste jeg at en time senere så skulle solen et annet sted. Jævlig trasig når jeg bruker så lang tid på å teipe alle arrene mine. Jaja.

Hva gjør dere i dag?

Jeg har forresten fått meg bloglovin, en leser tipset meg om jeg måtte få meg det. Trodde ikke det var nødvendig siden jeg har facebook og instagram, men det er jo mye bedre kanal for oss bloggere og lesere!

Følg meg HER

Marta Alise

Liker

Kommentarer