honningskrubb til tørr vinterhud

Hei på deg! Akkurat nå sitter jeg på walk in, på det fine sminkebordet mitt som jeg liker å bruke som kontor i hverdagen. Jeg har Friends på i bakgrunnen mens jeg redigerer bilder, skriver og koser meg skikkelig. Nå er jeg i mitt ess! Men, jeg har ikke oppdatert dere så mye som jeg skulle håpe i dag. Jeg har nemlig filmet litt, besvart mail, bestilt nye klær og gjort litt andre blogg-realterte ting! Det skjer mye bak også. Jeg er bare dårlig til å forklare og vise dere :-)

I dag rakk jeg også å lage en skikkelig god kropp og ansiktsskrubb. Det har jeg savnet å gjøre. Jeg vet det finnes mange gode skrubber der ute, men de beste, er de man lager selv! Jeg prøver å lage så ofte som mulig, men nå er det en god stund siden. Jeg har prøvd noen skrubber som jeg fikk tilsendt gjennom bloggen, men de var så dårlig at jeg måtte bare sende de tilbake. Det er faktisk best å lage selv. Sukkeret skrubber vekk død hud og honningen gjør huden myk og fin og kokosoljen gjør tilfører fuktighet. Hva mer trenger man?

slik gjør du:

Bland 10 ss sukker, 3 ss honning, 2 ss kokosolje, 2 ts kanel i en skål. Om du vil ha den hardere i konsistensen så ta mer sukker. Men jeg synes denne oppskriften er helt passe slik at man kan bruke den både i ansikt og kropp.

Denne kan du bruke på leppene også! Utrolig god også smaker og lukter den selvfølgelig kjempe godt ;-) Hehe.... TIPS: Bruk den 1-2 ganger i uken :-)

________________________________________________________________________________________________________________________

I morgen er det en veldig spesiell dag for oss og hva som skjer skal jeg fortelle dere tidlig, tidlig i morgen :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer