Holdt på å dø

I dag stakk vi ned til Patong Beach i fire-fem tiden. Vi spiste middag og koste oss helt til solen begynte å gå ned. Først da var det trygt for oss å gå ut... Haha :-) Vi bestemte oss for å være med på litt vannsport etter oppfordring fra en av dere. Takk for godt tips! Det var gøy på slutten, men i begynnelsen holdt jeg på å dø!

Vi leide vannscooter i en halvtime og jeg trodde det skulle være enkelt og greit. Men når vi kom ut på sjøen var det SÅ store bølger! Jeg ble veldig nervøs og begynte å gråte 3-4 ganger. Alt ble filmet, men det ble sykt dårlig - ellers hadde jeg lagt ut :-) - tro meg!

Audun har gjort dette ett par gangen før, men det er lenge. Synes han hadde skikkelig dreisen og han var ikke redd ett sekund - slik som meg. Han kjørte drittfort og koste seg skikkelig. Så da var det verdt det. Selv om det kom noen saftige gloser ut av min kjeft. Jeg vet ikke om det var det at det begynte å bli mørkt eller at jeg er redd for hai og fart på en og samme tid, men jeg likte ikke dette så veldig godt. Det ble litt bedre på slutten!

Men jeg overlevde! Tror ikke jeg skal være med neste gang. Kanskje om jeg får sitte på med Audun, men da får han ikke kjøre så fort :-) Hehe...

Etter at vi hadde kjørt vannscooter dro vi langs promenaden for å finne en skredder som kunne sy en flott dress og to skjorter for Audun. Det ble veldig billig (1200 kr), så nå gjenstår det å se hvor fin den er og hvordan kvalitet det er.

Vi tok en tidlig kveld på hotellet, med middag på en veldig koselig restaurant på dette resortet. Koselig atmosfære og hyggelig betjening men maten var ikke så mye å skryte av... Også reagerer jeg på at de har SÅ mange flere ansatte enn gjester... Blir nesten litt slitsomt. Reiser du deg opp for å gå på do skal tre stykker hjelpe deg med stolen og følge etter deg. Blir litt for mye av det gode! Men men... I morgen skal vi på James Bond øya. Har noen av dere vært der? Oppdaterer selvfølgelig derfra - om jeg får signal!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Trine Gundersen
Trine Gundersen,
Så bra det gikk bra! 😊
www.instagram.com/gundersen1994/
martaalise
martaalise,
haha ja men bare nesten!
nouw.com/martaalise
Rebecca Iversen
Rebecca Iversen,
Jeg som er vant til å kjøre skuter på snø, synes det ser skikkelig gøy ut å kjøre vannskuter!
martaalise
martaalise,
jaaa.. for dem som liker fart og ikke blir redd så! haha
nouw.com/martaalise
IP: 82.99.3.229