hjemmelaget julepynt - diy

Planen fra nå av er å forvandle bloggen til et lite jule-univers for å gi dere og meg selv topp julestemning. Det er ingenting som er koseligere enn den deilige julefølelsen og de forventningene knyttet til jul. Det som gir meg mest julestemning er å lage julepynt, handle julegaver og baking mens vi hører på Michael Bublé sin juleplate.

I dag har jeg kommet i litt julemodus. Jeg har allerede begynt å pynte stuen og soverommet. Light pynting altså :-) Pynteputer, stearinlys og tepper er byttet ut med røde, vi har tatt frem kransen jeg laget i fjor og pyntet med litt reinsdyr/bambi her og der. Jeg har også takk frem litt julelys som jeg vil henge utenfor, men vil ikke skremme naboene. Det er tross alt en hel måned til julaften.. Tror jeg må se minst ett-to hus med julelys før jeg våger. Men vi har fått opp julestjernen da :-)

For en måned siden kjøpte jeg disse krukkene på IKEA. De har jeg hatt på kjøkkenbenken tittende på meg og jeg har lengtet sånn etter å ta de i bruk. Endelig fikk jeg gjort det i dag. Audun trodde jeg skulle lage kjeks for å ha de stående fremme, men vi vet alle at de hadde blitt spist opp med en gang.. Men jeg kan kanskje strekke meg til å lage noen kakemenn og putte de oppi en glasskrukke som jeg har liggende.. Burde kanskje kjøpe hengelås til den :-) Haha.

Jeg har sett at veldig mange har pyntet og laget disse tingene allerede så jeg måtte joine jeg også! Snø har jeg kjøpt på Nille og kongler er kjøpt på Søstrene Grene. De andre figurene har jeg fra pyntingen i fjor. De sukkerstengene synes jeg er så <<julete>>. Liker ikke smaken men de er veldig jul for meg! Passer godt til pynt både på julegaver, i krukker og på juletreet.

Disse har fått plass i vinduskarmen min. Om dere vil gi bort noe hjemmelaget til jul så er disse veldig søte! Finn frem figurer dere ikke bruker, glasskrukker og litt sukker til snø så får du en fin gave på 1-2-3, eller pynt :-)

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg og Audun lage taco sammen! Lenge siden vi har stått på kjøkkenet begge to. Alt har vært veldig enkelt og lettvint siden jeg har vært syk (er forsatt syk altså). Imorgen skal vi forresten til Oslo. Så mye jeg har lyst til å gjøre og være med på, men slik det ser ut nå så blir det en rolig helg. Jeg må forte meg å pakke før middag! Blogges senere :-)

Marta Alise

Liker