hjemmelaget godteri

Nå er det lenge siden jeg har delt noen oppskrifter innpå her. Og siden det er første dagen i årets første sommermåned, så tenkte jeg å smelle på med 3 lette og digge oppskrifter.

De to første har jeg aldri publisert innpå her, mens den siste delte jeg for 2 år siden! En supergod smoothie som bare må prøve :-)

banana nutella sandwich

Disse trenger kun to ingredienser. Bananer og nutella. Skjær opp bananen i skiver og sett en liten porsjon med nutella oppå bananskiven før du tar en ny skive oppå. Lag en sandwich slik som på bildet og sett i fryseren i noen timer før du serverer :-) På noen av de laget jeg dobbelt med nutella, haha.. Det var så godt fryst! Også er det skikkelig mektig og mettende.

melon og jordbær-smooooothie

Mix 1 kopp jordbær, 1/2 cantaloupe melon, 1/2 honningmelon, 1 dl vaniljekesam, 1/2 dl vann. Server og nyt!

Iskrem på 1-2-3!

Finn frem fire yoghurter og fire skjeer. Stikk skjeene oppi gjennom lokket og sett de i fryseren. Fryst yoghurt er så godt! La de stå over natten før du serverer de med en spiseskje lønnesirup over og litt kokos :-) Den perfekte desserten som lages superenkelt!

I dag har jeg vasket, ryddet og stått på siden halv 8! Audun er på farta og ordner alt før han skal inn.. Plutselig skulle bilen på EU-kontroll, oppvaskemaskinen og viften røk på kjøkkenet også har vi så mye klær å vaske etter reisene. Ikke hjelper det at det er så fint vær ute, for da vil man bare ut hele tiden :-O Haha..

Men jeg kjenner at jeg gruer meg veldig, i morgen er det 10 dager til.. Skjønner liksom ikke hvordan jeg skal overleve og hva jeg skal gjøre... Vet at alt er verre for Audun siden han blir fratatt friheten, men jeg måtte bare fortelle dere hvor mye jeg gruer meg. Trodde jeg var klar, men det er jeg ikke..

Marta Alise

Liker

Kommentarer

kamillahaaland
anneliaaland
anneliaaland,
Så godt ut! namnam 😊
nouw.com/anneliaaland
Linnhege
Linnhege,
Åii, så masse godt 😊 Må testes ut 😊
nouw.com/linnhege
norenida
norenida,