Hjemmedisco med Philips Hue

Reklame: Philip Hue

Lun atmosfære med nytt lys

Hei dere!

For noen dager siden mottok jeg noen nye lys til leiligheten og jeg er helt forelsket. Jeg har fått en stor lysball og tre store lyspærer som skaper helt fantastisk stemning. Lysballen bruker jeg både i stuen og på rommet. Denne kan skiftes til den fargen man ønsker. Jeg er veldig svak for lilla/rosa toner. Lyspærene bruker jeg på kjøkkenet/stuen. Og det beste av alt: jeg styrer alt fra telefonen min!

Gjennom appen til Philips Hue kan jeg styre alle lysene samtidig eller hver for seg. Det er helt genialt. Også kan jeg få den funksjonen jeg har ønsket meg lenge: At jeg kan dimme lysene for å skape en lun stemning her hjemme. Vi har nemlig ikke spotter i taket, så dette passer helt perfekt!

Hin dagen pyntet jeg bordet for Auduns bursdag og da var det så stas å kunne dempe lysene under middagen. Vanligvis har vi ikke kunne tatt i bruk kjøkkenlysene for de har vært så sterke. Men nå kan vi endelig bruke de.

Her er den kule lysballen. Den gjemmer jeg bak den store plante vår eller på badet. Slik at hele veggen blir den fargen jeg velger. Dere må teste! Det er så deilig med "smart"-belysning.


Dere kan kjøpe Philips Hue HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer