Hjemme i Arendal + snikksnakk

Da er vi endelig hjemme fra Oslo! Vi kom hjem i går kveld og valgte å tilbringe kvelden hos svigers. Jeg lagde en stor og god lasagne med salat. For meg ble det et ministykke uten pasta, men fikk feelingen av å spise lasagne så det var godt altså.
Vi dro hjem i halv elleve på kvelden og det var SÅ deilig å komme hjem til leiligheten. Jeg har ikke vært hjemme siden mandag morgen og Audun har ikke vært her på over en uke. Heldigvis hadde jeg og Mariela ryddet og vasket før vi dro, så det var helt strøkent når vi kom..
Blomstene lever enda!! Er det mulig? Haha 😂De er to uker gamle nå, så det var en fin overraskelse!
Når vi kom hjem i går kveld sank Audun ned i sofaen. Det tok 15 min også sovnet han. Jeg rakk å se to episoder med The Black List. Men så hadde jo jeg sovet ut om morgenen + at han hadde kjørt hele veien hjem fra Oslo. Stakkars! Håper på å lade opp til ny Oslo uke denne helgen..
Nå skal jeg ta klesvask og rydde litt her hjemme... Det blir fort rotete når man har vært på reise. I hvertfall siden Audun har vært på dobbelreise. Irak + Oslo = ROT for Marta. Haha. Men det gjør ingenting. Jeg er så takknemlig for at han er trygt hjemme her hos meg.

Sengen vår har fått en liten make-over. Jeg har tatt frem gamle puter som jeg hadde i stuen når jeg bodde alene i Oslo. Synes de er alt for fine til å ha i skapet, så nå som våren er kommet er det deilig å ta de frem. Passer godt med litt farger her hjemme!

Nå skal vi gå en laaaang tur før vi skal opp til svigers på reke-lunch! Hva skal dere i helgen? Følg gjerne dagen vår på snapchat: martalise 💗

Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
Kan tenke meg det var godt å komme hjem ja 😊 hvordan var Lasagne uten pasta? er jo pastaen som er såå god! Utrolig fint hjem dere har <3 håper dere kan nyte helgen:)
Må dere reise til oslo på mandag igjen?
martaalise
martaalise,
Jeg bare skrapet vekk innholdet og lot pastaen ligge. Men jeg har prøvd med squash og det var helt okei. Jeg skal jo helst ikke spise ost, men litt er kanskje lov 😊 Takk for tips!
nouw.com/martaalise
liinto
liinto,
Så koselig leilighet dere har, er alltid deilig å komme hjem etter ei stund borte! 😊
I kveld skal jeg til en venninne på jentekveld og så skal jeg i bursdag til niesen min i morgen 😊
nouw.com/liinto
martaalise
martaalise,
Håper du hadde en fin helg <3
nouw.com/martaalise
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Jobber natt denne helga, men i dag ble det en tur i fjellet og i morgen blir det trening😊 resten skal eg slappe av 😊
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
:D fantastisk! Håper du hadde en fin helg!
nouw.com/martaalise