HJELP, svigers kommer! - tips

De første gangene man har besøk av svigers, kan være litt skummel. Nå har jeg og Audun vært sammen i over to år, så jeg er ikke noe redd lengre. Redd er kanskje litt feil ord å bruke, men jeg ville jo vise meg fra min beste side og ikke drite meg ut. Men forsatt vil jeg prestere og gjerne imponere der jeg kan. Jeg vil ikke servere kalde pølser og en ferdig potetstappe jeg har kjøpt i butikk. Mine svigerforeldre lager veldig ofte middag til oss og de står på som bare det, så når jeg først skal ha de på besøk, liker jeg å gjøre litt stas på dem. Nedenfor er mine beste tips når dere skal ha besøk av svigers:

TIPS TIL DERE SOM SKAL HA BESØK AV SVIGERFORELDRE

🌸 Vask bad, kjøkken og andre rom dere skal bruke før besøk

🌸 Lag en god middag - gjerne med forrett og dessert!

🌸 Finn ut hva de liker, så du ikke lager noe de ikke vil spise. Jeg har feks lært meg at svigerfar ikke er så glad i kjempe sterk mat, men det er veldig greit - for jeg er helt lik :-) Og at de begge drikker Farris, så da husker vi alltid å kjøpe inn det før de kommer!!

🌸 HUSK kaffe/te!

🌸 La de få den beste plassen rundt bordet eller i sofaen!

🌸 Vær en god vertinne! Hent det som trengs, om det er påfyll av drikke eller mat!

🌸 Tenk gjerne ut en liten underholdning som ikke varer så alt for lenge. Mesteparten av tiden går til spising og snakking. Men det er kjekt å gjøre noe annet også. Som feks brettspill. I går viste vi de bilder fra Thailand på storskjerm. Det synes de var så kjekt!

Vi har ikke kjøpt de to barstolene vi mangler enda, så vi serverer middag i sofaen 😂💗Jeg laget en liten gresk aften med gresk salat, kebab med tzatziki dressing også en smoothieis med honning, yoghurt og granola til dessert! Legger ut oppskrift på alt her på bloggen 👌

Vi fikk våres første ute-blomster som vi har plassert ved inngangsdøren. Var de ikke skjønne? Jeg er ikke noe flink med blomster, men skal få noen tips fra svigermor slik at de holder lengst mulig!

Hva gjør dere denne helgen?

Marta Alise

Liker