Her skal vi kose oss i 4 dager! - Thon Hotel Terminus

Hei fra Oslo! Som jeg lovte dere på snapchat i går, skal jeg vise dere hvor vi bor og hvor fint hotellrom vi har fått. Vi bor rett ved Oslo City og Oslo Spektrum, mer sentralt kan man ikke få det! Det er super herlig for meg som skal treffe venninner og gå på møter.

Det var veldig luksus i går når jeg hadde venninne-middag med studiejentene, det tok meg 3 minutter å gå til der vi spiste og 3 min hjem igjen! Så her skal vi bo frem til fredag og det blir så deilig. Bare se hvor stilig hotellrommet er!
Det første jeg gjorde når jeg sjekket inn i går var å ta meg et varmt og deilig bad! Er det noe jeg har savnet siden jeg flyttet hjemme i fra, så er det å bade i badekar. Så jeg har en liten avtale med meg selv, mist et bad per dag, haha :-)

I går kveld satt jeg å blogget herfra. Jeg elsker når et lite "kontor" følger med hotellrommet. Jeg jobber mye bedre fra der, enn fra sengen/sofa. Så jeg skal selvfølgelig oppdatere dere hyppig, selv om jeg er i Oslo. Mye spennende skal skje og litt vet dere jo allerede!

Oppdaterer dere om dagen i dag senere! Nå gleder meg til å høre om Irak-turen til Audun og ha en liten romantisk aften i kvelf! Dere vet hvor mye jeg har savnet han..... Men vi blogges senere!

//sponset opphold

Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
for en utrolig fint hotell rom <3 det er superfortjent! håper dere kan kose dere litt mens dere er i oslo 😊 også så deilig og bo midt i sentrum, håper Audun kan skrive litt om Irak turen på bloggen, det hadde vært utrolig spennende å høre åssen det var der nede. Jeg elsker badekar, men har aldri hatt det selv. kos dere <3
martaalise
martaalise,
Takk Helene <3 Han skal selvfølgelig dele fra Irak turen! <3
nouw.com/martaalise
hayatiim
hayatiim,
Helt enig med Helene. Hadde vært gøy å lest litt om turen til Audun. Kos dere i Oslo, og nyt dagene sammen. Dere er så herlige sammen. Elsker å lese bloggen din, og ikke minst alle snuppene dine 😊
nouw.com/hayatiim
martaalise
martaalise,
Ja 😃 Har du sett siste innlegg? Kommer mer også <3 Takk for at du følger oss <3
nouw.com/martaalise
charmina
charmina,
Så koselig, håper du koser deg<3
nouw.com/charmina
martaalise
martaalise,
Takk <3 Det skal vi!
nouw.com/martaalise