Her skal jeg og Audun gifte oss!

Det er mye jeg ikke har fortalt dere siden sist. Et nytt kapittel er i gang med å bli skrevet; Jeg og Audun har bestemt oss for å gifte oss i Spania! Det kommer kanskje ikke som noe stort sjokk, men det har vi altså blitt enige om og avtalt. Vi er ikke forlovet altså. Det har ikke vært noe offisielt med ring og hele den pakken. Men vi har jo lovet oss til hverandre, så på en måte er vi jo forlovet. Men jeg vil ha en skikkelig "ned på kne med ring"-forlovelse altså!

Her har mamma funnet stedet til oss. Hun fant det forrige sommer tror jeg, men jeg fikk ikke sett det før nå. Jeg ble så sjarmert av stedet. Og visst jeg liker det, så vet jeg at Audun kommer til å like det. Han ringte meg faktisk mens jeg var der på mandag, og han var helt enig i alt jeg beskrev. Den dagen vi var der var det SÅ fint! Tenk å være så heldige når man gifter seg. Jeg og Audun kunne giftet oss på kvelden, med solnedgang. Bare for å få en litt annen vri på det hele.

Rett ved, bare noen meter i fra der vi vil gifte oss, er det en kirke. Men vi er jo hverken katolikker eller troende, så det blir veldig ironisk og hyklersk. Men det går jo an å gå inn å få en velsignelse, haha. Kun for å få fine bilder. For det var skikkelig, skikkelig fint!

Kirke og sånn er ikke viktig for oss. Det viktigste for oss er at det blir et spansk bryllup i Spania. Med flamencokjole, paella til middag og masse farger og blomster. Og selvfølgelig, at alle som betyr noe for oss kommer. Spesielt at Audun kommer. Haha. Han er jo ganske vesentlig for at dette skal gå....

Der nede vil vi stå og ta fine brudebilder <3 Og øverst skal vi ha vielsen. Aner ikke når det blir, men nå har vi lokalet i boks ;-) Haha!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Wow, det blir helt fantastisk! Gleder meg til dere får oppleve den dagen sammen <3
nouw.com/celinastamper
anettelinnea
anettelinnea,
Så utrolig fint! Skjønne godt at dokk vil gifta dokk der <3 Eg og har en drøm om å gifta meg i utlandet. Men må nok spara en del år, for det komme nok te å kosta en god del å få alle de nærmaste ner og 😃
nouw.com/anettelinnea
mariereierth
mariereierth,
Så vakkert sted!!:)
nouw.com/mariereierth