her kan du følge oss

God torsdag folkens <3 Nå sitter jeg her og er skikkelig spent. Det er 30 minutter til det begynner og jeg kjenner det i hele kroppen. Det har vært vanskelig å hatt en "vanlig" dag i dag og jeg vet at jeg har sagt "hæ" ett par ganger når Audun har snakket til meg i dag fordi jeg har vært i min egen verden.. Haha :-) Det er veldig stort for oss og det er jo noe vi har jobbet med sykt lenge nå. Så er spennende å vise dere litt mer av oss enn kun det som kommer ut her.

I løpet av siste uken har jeg fått så mange nye følgere og det setter jeg såååååååååååååååååå sykt stort pris på! Det er veldig gøy at så mange gidder/vil og ønsker å følge oss. Av og til må jeg knipe meg i armen. Vi er så heldige så har så mange som står bak oss og vil oss vel. Tusen takk! Jeg har aldri laget et slikt innlegg som dette før og siden mange av dere har spurt om jeg har youtube, snap eller instagram så tenkte jeg å dele det med ett innlegg her :-)

youtube: marta alise

snapchat; martalise

INSTAGRAM: martaaliseblog

facebook: martaalisee

Nå skal jeg legge vekk pc og gjør meg klar i sofaen sammen med Audun! Håper dere vil se! Og please; gi meg en tilbakemelding! Jeg kommer til å komme innpå her igjen rett etter episoden og da er også planen å oppdatere bloggen ;-) <3 videoblogg kommer også i morgen! Klemmer til alle!

- HUSK KANAL FEM 21.30 -

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ellis
,
Hei Marta <3 jeg bor i køben, er det noen steder denne ligger på nett??
martaalise
martaalise,
Hei Ellis! Den ligger på dplay ❤
nouw.com/martaalise
Samira
,
Hahaha, liker at du tok med selfien fra hovden 😁👌🏼