Her er vi!

Jeg er bare fort innom for å fortelle dere hva vi har gjort i dag. Men før jeg begynner med å fortelle så må vi bare nyte det øverste bilde.... Er det ikke fint? Hotellet vårt ligger rett ved en av Mallorcas fineste strender. De som har vært i karibien vet hva jeg snakker om ;-) Skikkelig nice! Og det kommer fra hun som elsker basseng!
Vi bor på et hotell som heter Viva Bahia. Det ligger i Playa Del Muro og én av grunnene til at vi valgte dette hotellet er fordi de har 18 + basseng. Dvs at det kun er for voksne. Her er det chillout musikk og no-no for unger å være. Ellers er det et veldig barnevennlig hotell med 3 andre store og fine bassenger for alle. Ett av de har til og med et lite "badeland" med 5 sklier. Audun sier han har så lyst til å prøve de, men vet ikke om det er lov. Plutselig knekker den på midten! Haha!
Jeg har tatt to siestaer i dag. Først etter frokost også etter en is. Vi stod opp i halv ti-tiden i dag. Rett på frokost buffee som må være den beste jeg noen gang har vært på. Altså utvalget var helt sinnssykt! Var trist å bli mett for å si det sånn... Også gikk vi rett opp for å sole oss og da sovnet jeg stille inn.. Utrolig deilig men nå har jeg verdens styggeste skille over puppene. HATER det skillet trekant bikini gir over brystet. Ødelegger nå som jeg skal ut og gå med kjole.. Men men. Etter det dro vi ned til stranden for å kikke og det var sykt fint og turkist. Audun elsket det!
Lunchen vår i dag ble en is og en corona.. Og vi som ikke skulle drikke øl på ferie... Jaja. Bedre lykke i morgen :-)
​Den til venstre heter Solero og er min favoritt is når jeg er i Spania. Har dere smakt den? visst ikke må dere smake den når dere er i syden. Håpet hele oppveksten min at den skulle komme på det norske markedet men det kom aldri. Oreo og nutella gjorde da, så jeg burde være fornøyd, haha :-) Skikkelig barndomsminner fra når jeg bodde her nede. 
Tror dere jeg koste meg her eller? :-O

Nå skal vi spise middag her på hotellet og vi er skrubbsulten. Jeg har akkurat vært i dusjen for det har vært en svett dag for å si det sånn. Det er en deilig vind ved bassenget men for tre timer siden gikk vi en to-timers tur for å utforske området, og da ble jeg gjennomvåt.. Mallorca i august er ikke en drøm for å si det sånn :-) Haha!

Tusen takk til alle som delte forrige innlegg! Utrolig kjekt at dere gidder det. Vet Audun har tving noen av dere (venner og familie) men han eier ikke skam, haha :-) Flere damer har meldt seg men jeg vil ha enda flere :-) Nå må jeg sminke meg! Blogges senere :-)

_____________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker