Her er leiligheten vår

God kveld alle! Første bildene fra leiligheten vi er kjøpt er endelig her. Dere ser nok ikke hvordan leiligheten ser ut siden det ligger så mange ting overalt. Men jeg håper vi snart kommer i hus og får tatt ordentlig "bloggbilder". Jeg har gledet meg sånn til dette innlegget, å fortelle at vi nå har en leilighet! Herlig.

De siste ukene har vi jo bodd hos svigers og siste dagene i Bergen hos mamma. Det tar på å bo i en koffert også den forventningsfølelsen over det å få flytte inn. Men endelig har vi startet og det er så deilig. Vi begynte med å vaske ned leiligheten og da hadde vi to små hjelpere. De stod på som bare det, men på slutten ble de så giret og helte vann over hele rommet. Da fant de ut at de heller ville skli på gulvet, haha.

Tror leiligheten er på 72 kvm med en liten uteplass. Det er åpen kjøkken og stue løsning, to store soverom og et herlig stort bad.

Vi har ikke seng før i romjulen så foreløpig blir vi hos svigers også flytter vi inn før nyttår. iiiiiHHH!

Hørte fra noen av mine lesere på snapchat at reklamen for Insider episoden med Audun har begynt å gå? Så utrolig spennende. Vi har sett episoden men ikke reklamen. Blir utrolig rart når det kommer. Vet ikke noe dato men vet det er januar. Vi grugleder oss!

Nå er det slutt på dagens økt. Vi er endelig kommet hjem til svigers og skal nå spise middag. I morgen kommer resten av gjengen for å feire jul. Vi har kjøpt inn de siste julegavene og er fornøyd. Håper dere har en fin førjulstid. Her er det litt stress, men gud så deilig det er å ha noe eget.

Marta Alise

Liker