Her bor jeg i Spania

Dette har jeg vist to ganger før, for dette er min tredje gang her. Har blitt litt forandringer, og kanskje noen nye lesere, så tenkte å vise dere en gang til :-) Det er jo for fint til å la være, ikke sant? <3 Jeg har kun tatt bilder av utsiden, så en annen dag kan jeg ta innsiden :-) Det er sykt fint der også! Tenk at jeg har hele dette for meg selv til torsdag. På torsdag kommer Melisa og venninnen hennes, men for tre stk er det også et veldig stort og deilig hus!
Søte babypalmen <3 Nå har den vokst veldig! Før kunne man se oppi.. Utrolig skjønn <3 Jeg har ikke tatt ut noen puter på solsengene enda, men skal gjøre det når jeg går ut og soler meg. Det er veldig varmt men heldigvis en deilig bris som kommer og går. Men så har vi jo det deilige bassenget vi kan hoppe ut i når det blir for varmt <3
Nå har jeg akkurat spist litt frokost og drukket en liter vann. Jeg synes det var veldig utfordrende å kjøre helt alene i går kveld. Måtte hente bilen, få den ut av en trang parkeringsplass og kjøre sykt langt. Ahhh.. Savnet Audun ekstra mye da. For han kjører og fikser alt. Har aldri kjørt i utlandet før tror jeg. Men det er mange kjørefelt og høy fart hele tiden. Ble presset ut av veien i feil felt flere ganger. Tror jeg aldri har trykket så mye på tuting før. Ble også lyst på bakfra når jeg kjørte i 110 km, for jeg skulle vel ha kjørt i 120/130 km.. Idioter. Bare tutet på de sånn sykt lenge og så stygt på de når de kjørte forbi.

Next på planen er basseng og sol <3 Men først litt Friends og blogg :-) Følg meg på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Det så bare så herlig ut 😊 Kos deg masse i varmen 😊
nouw.com/frulea
Turid
,
Så lekkert, vil gjerne ha mer omvisning takk. Kooos deg.
emiliehelle
emiliehelle,
S
,
Er det foreldrene dine sitt feriehus:)?
Tone
,
Så fint du har det😊Nyt og kos deg Max ❤️ Er det fam. din som eier? Fantastisk sted☀️😎👍🏼