HELLO BERGEN

Vi har faktisk vært her siden onsdag men har ikke oppdatert dere ordentlig herfra! Vi kom rett hjem til middag og kos. Mamma hadde laget kinesisk wok med hjemmelagede vårruller. Sykt godt! Det er noe spesielt med å være hjemme og spise mammas mat. Vi fikk også julestrømpen vår senere på kvelden, men den kan jeg ikke vise dere før julaften for søsterene mine skal få den samme og jeg vet de sniker seg innpå her av og til ;-) Både jeg og Audun fikk i hvertfall en veldig flott og morsom julestrømpe som mamma tydelig hadde lagt mye sjel i. Elsker julestrømpene til mamma.

I går slappet vi av hele dagen og spiste middag med stesøsteren min, typen og Mateo, som på en måte blir mitt tantebarn nå :-) Hehe.. Så koselig.

Senere på kvelden dro vi alle i Pepperkakebyen her i byen og vi ble så imponert. Wow.. Så flinke barn og så mye fint å se på.

Det kuleste jeg så var Pippi Langstrømpe sitt hus, dette huset fra filmet UP!, eiffeltårnet, theateret i Bergen og mummihuset. Gud så kreative barn er!

Her er Andreas, mamma og Matheo.

Skjønne Audun ♥

Om en halvtime har jeg time hos tannlegen og jeg gruer meg fælt. Har ikke vært der på mange, mange år og det er første gangen jeg går UTEN mamma. Heldigvis skal Audun være med meg inn, så jeg overlever nok. Timene hos tannlegen har aldri skremt meg for jeg har aldri hatt hull eller noe rart, men nå kjentes det litt skummelt ut siden ikke mamma skal være med.. Ønsk meg lykke til også blogges vi når jeg er tilbake! Følg gjerne timen min på snapchat; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer