HELLO

Hei dere! Jeg har faktisk ikke hatt internett før nå jeg. Sykt kjedelig for dagen min har stått litt stille pga det. Men det som er rart er at alt har fungert på tlf og tven, mens pcen har ikke fått inn ett eneste signal. IRR! Men men, man må vel ha sånne dager også!

I går hadde jeg en veldig fin dag og kveld. Først med Therese også med Samira. Ble ikke tatt noen bilder på kvelden men dere skal få se hvor fin Therese ble på shooten vi hadde av henne!

jeg har på meg;

Seeee så fin! Dere må gjerne like Stand Up Sørlandet sine sider på facebook HER. De har stand up én fredag i mnd her i Arendal og neste er allerede nå på frdag. Jeg er på hyttetur denne helgen, men er med neste gang! Hun er så morsom!!!!!!! :D
Nå har jeg akkurat tatt meg en lang dusj, skrubbet kroppen med noe kaffe-greier jeg kjøpte i Spania også skal jeg lage meg middag straks! Tenker en kyllingsalat men jeg kvir meg for å stå opp fra sofaen. L-A-T! Neida, er bare sliten etter vask og rydding. Føler jeg aldri blir ferdig, haha! Burde også få trent i dag men det er seriøst det siste jeg ønsker meg akkurat nå. Skjønner ikke hvor jeg skal få den motivasjonen fra. Og det samme tenker jeg når jeg er kommet i gang; hvordan er det mulig å IKKE trene? Akkurat nå ser jeg ikke for meg, meg selv som løper hver dag. Blææh! Må nok presse på litt før det skjer. Eller så får jeg starte med annen hver dag denne uken også heller prøve litt hyppigere neste uke!

Hvor ofte trener dere?

_________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

marikabentzen
marikabentzen,
Ingenting er mer irriterende enn at internettet ikke funker! Bra det ordnet seg 😊 Kjempefine bilder!
nouw.com/marikabentzen
martaalise
martaalise,
Lise Brevik ,
Fantastiske bilder!
Lisebrevik.blogg.no
martaalise
martaalise,