helgekos

tre nisser på tur

Kan ikke tro at det er lørdagskveld allerede. Denne helgen har gått så fort! Vi har kost oss hvert eneste minutt. Heldigvis har vi søndagen igjen, men jeg føler det nettopp var torsdag og vi gledet oss til helgen.. Haha :-) Har dere hatt det fint?

I går var vi i byen på en litt kosedag med ungene. Vi kjøpte inn litt juleting før vi dro på bowling. Kvelden ble avsluttet i Risør sammen med svigers og taco. Jeg har heldigvis klemt inn litt økter med yoga (nesten) hver dag denne uken. Men jeg må si det har blitt litt for mye kos for min del - om dere skjønner hva jeg mener :-)

Jakke HER, sko Spania, bukse H&M, genser HER . (adlinks)

Ser noen her inne reagerer på at jeg "aldri" er ute på byen og koser meg med venninner. Synes det er så latterlig at noen legger seg borti. Må jeg minne om at jeg var ute for 2 uker siden, både fredag og lørdag? Sammen med venninner. Ute på byen. Begge dagene. Åh. Skjønner ikke hvorfor jeg gidder å bry meg, men det har kanskje noe med at jeg har fått høre det før og føler nesten at folk "plager" meg med det når de nevner det. Akkurat som at jeg må forsvare at jeg heller vil være med kjæreste/familie når det er helg. Men selvfølgelig digger jeg å gå ut med venner! Bare ikke hver helg. Dessuten er det høysesong for å gå ut (for min del) om sommeren og når jeg er på reise. Er ikke så jævla glad i å stå med høyhælte hæler i kø i denne kulden for å stå som sild i tønne inne på utestedene. Setter mye mer pris på helgekos enten med venner og familie :-) Og helst med Audun ved min side. Kan vi bli enige om at det er ok :-)?

Nå skal jeg legge ned pc for vi skal nemlig spille litt kort med svigers før vi skal videre til Arendal. Ville helst sove her i Risør, men det er også deilig å våkne i egen seng. I morgen er det hele 4 yoga økter som venter på meg. Er i gang med en challenge og jeg har så lyst til å bli ferdig til mandagen starter slik at jeg kan starte på en ny. Håper dere koser dere og nyter en fredfull lørdagskveld. Vi blogges i morgen!

________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så utrolig koselig byen var pyntet, elsker mye lys rundt juletider 😊
martaalise
martaalise,