Heia Marta

God morgen fra to skadde mennesker i sengen! Dette er litt komisk; men vi ble begge skadet i går.. Først Audun som hørte at noe røk i beinet, på siden av kneet opp mot låret. Han sier at det hørtes ut som et strikk som røk.. Han falt om på trening og holdt på å besvime for han ble så dårlig.. Jeg ble litt stresset for Audun har ALDRI vondt og klager ikke over noe.. Også tenkte jeg selvsagt på hvordan jeg skulle få 125 kg ut fra treningssenteret og ned i bilen... Uff.. Stakkars kjæresten min. Heldigvis kom han seg på beina etter litt tid og han fikk haltet seg ned i bilen. Jeg fikk kjørt han til legen og de så på beinet, men de fant ikke ut av noe for han er hverken blå eller noe spesielt opphovnet. I dag er det verre og litt blåst opp men han sier det går fint, selvom jeg ser at det ikke er sant.

Så til min ulykke... I går var vi i bursdagsfest til Joy, konen til Stefan. Hun fyller år i morgen så vi feiret hun og koste oss oppe hos de med vin, drit god mat og karamellpudding. Siste var så god at jeg måtte forsyne meg 3 ganger.. Hurra for at jeg hadde vært på trening 4 ganger denne uken, da kjennes all utskeiing litt bedre, haha :-) Når vi skulle dra fra de så klarte jeg å stumpe på slutten av trappen. Jeg gikk med mange ekstra cm på beina, litt brisen MEN på det siste trinnet så er det en liten kant som jeg ikke så meg for og falt med trynet først. Klarte å ta meg i mot med armene først men bare høyrearmen fikk all vekten så i dag klarer jeg ikke å snurre den og samme med ankelen min på høyre side. I tillegg er jeg litt lysegrønn og opphovna... Er det mulig.. Jeg klarer å gå men det er ikke godt, heldigvis ikke noe alvorlig! Men litt komisk at vi begge er pasienter på samme tid.. :-P

Ellers tenkte jeg å vise dere de nye skoene mine. De er så herlige og gode å gå på. Også føler jeg meg litt som Julia Roberts i Pretty Woman. Jeg har alltid elsket støveletter som går over knærne, ikke bare varmer de men de er litt ekstra sexy synes jeg. Jeg vet jeg hadde shoppe stopp denne høsten men disse måtte jeg bare ha.. Det er et must, i hvertfall når de jeg har hatt siden høsten 2009 har tatt kvelden!

Selvom vi begge hadde vondt og var litt handicappet klarte vi å komme oss til byen i ett tiden.. Vi tok et par glass på havnen i Arendal også dro vi hjem i to tiden... Koste oss veldig og jeg ser i dag på snap storyen min at jeg hadde altfor mye vin innabords. Tror jeg aldri har fått så god respons på mystoryen min.. Våknet til 10 snaps om at jeg var veldig morsom og en snap der jeg oppfordret småjenter til å bli alkoholikere.. Haha.. Heia Marta.. Håper alle koser seg og nyter helgen! Blogges senere :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer