Hei fra Norge

Da er vi endelig på trygg norsk jord! Reisen hjem startet allerede klokken fem i natt (thailand tid) hvor taxisjåføren hentet oss og kjørte oss til flyplassen. Jeg døgnet an mens Audun fikk ett par timer på øye. Jeg lå i sengen og blogget og gjorde klar innlegg til vi skulle reise. Bloggen går så utrolig bra for tiden, og det får jeg så stor motivasjon av, holder meg oppe om nettene! Haha :-) Ser ut som at mange oppdateringer med reise er det som er nøkkelen... Burde da kanskje dra ut på reise igjen! Neida. Det er veldig deilig å være tilbake! Reisen var veldig lang, ca 11 timer men heldigvis hadde vi direkteflyging. Jeg sov også en del timer.. 

Jeg var så nervøs før flyturen at jeg fikk vondt i magen. Snudde meg rundt hele tiden mens vi var på flyplassen og prøvde å se om jeg så noe antydning til rare hendelser... *spion Marta*. Jeg har fått helt angst (enda mer enn jeg hadde) for å fly og å være i store folkemengder når slike ting som nettopp har skjedd i Brussel og Istanbul. Vi møtte ett tyrkisk par på vei til James Bond Island forrige uke og de bodde i Istanbul. Vi kom raskt i snakk med de om alt det forferdelige som skjer i landet deres og jeg møtte spørre om de ikke var redd og om de holdt seg mye inne når det ble varslet med alarm. Da svarte de så fint med at de ikke vil ha frykten ta over livene deres. Skjer det så skjer det, de vil ikke ofre friheten ved å velge hva man skal gjøre og hvor man skal dra bare pga noen idioter som gjør alt for å splitte og ødelegge folk. Har tenkt mye på denne samtalen og syntes den fortjente å deles her. Kanskje det er flere enn meg som er litt redd og paranoid? Skulle ønske jeg tenkte slik som dem... Jeg synes det er veldig stort av slike mennesker som blir dratt uskyldig inn i krigen å tenke slik.

Nå sitter vi i Drammen sentrum og spiser en pizza. Neste stopp er hyttetur med noen venner fra Risør! Dette ble veldig spontant men vi må feire litt påske fant vi ut :-)

Dagens antrekk er nesten likt til det jeg brukte når jeg reiste ut av Norge og det er fordi dette er det nærmeste "ikke-syden-klær" jeg har med meg.. Jeg går i sandaler midt på Drammen torv her i gjennomsiktig topp... Haha :-) Heldigvis har vi med koffertene - da skjønner folk hvor vi kommer fra.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

krist.in,
Jeg kom hjem fra new york i dag - og jeg merker jeg er litt ekstra obs når jeg er på flyplasser og sånn, såå skummelt med alt som skjer - men samtidig så må vi jo ikke bli så redde at vi ikke tør å bevege oss ut! Så ut som om reisen deres har vært fantastisk !
krist.in
martaalise
martaalise,
Blir helt gal jeg. Snart vil jeg ikke reise mer.. Selv om jeg elsker det! Kunne ønske jeg tenkte litt annerledes..
nouw.com/martaalise
Helene
,
Utrolig lang reise, håper reisen gikk fint 😊 deilig og komme seg på hyttetur å slappe av litt. Jeg er veldig redd for at ting skal skje, og blir veldig observang haha. Kunne ønske jeg klarte å leve som de dere møtte sa, at det ikke kan stoppe livene deres. Utrolig fint antrekk ❤️
martaalise
martaalise,
Takk 😃 Følte meg som dass da...
nouw.com/martaalise