Hei fra klinikken - ny nese!

Dette hadde vel få av dere tenkt dere når dere klikket dere innpå her? Nå håper jeg bare at jeg får den nesen jeg ønsker og alltid har ønsket meg!

Vakkert syn... Tror dere at dette blir fint eller? Jeg gleder meg sånn til å ta av bandasjen! Resultatet blir sikkert enestående! 😃😍 Flere som har gått gjennom en neseoperasjon?

Neida, jeg har ikke operert nesen og dette er fjorårets aprilsnarr som jeg hadde på den forrige bloggen min. Noen som har fulgt meg så lenge? Den fikk ikke mye oppmerksomhet synes jeg. Alle som latet som de var "gravid" tok alt.. Folk går aldri lei den gravidspøken, mens slike spøker som virkelig er morsom, som denne her som jeg fant på, den bryr ikke folk seg om. Kanskje fordi det faktisk er noe jeg kunne ha funnet på (neseoperasjon) og det er veldig vanlig at bloggere gjør det nå til dags? Haha, ikke vet jeg...

Men jeg fikk lurt noen i fjor og det skjønner jeg, for jeg ser jo ikke ut! Er det en operasjon som er skikkelig stygg, så er det neseoperasjon og eneste som stopper meg fra å ikke ta en selv er min kjære mamma, Audun og at det ser så jævlig vondt ut at noen skal hamre og drive på i ansiktet. Tenk om noe går galt og jeg ser ut som noen helt annen enn meg selv? Men i hvertfall, dette innlegget skulle være ett tips visst dere vil lure noen i dag.

Det dere trenger for å lage en operert nese er:

svart og lilla øyenskygge, fake blod, to plaster, sportsteip, bomullspads og dopapir

Slik gjør du:

1. ta en sminkekost og dypp den i øyenskyggen 2. stryk lett over nese 3. ta litt dopapir og to plaster over slik som jeg har gjort på nesen 4. ta sportsteip og legg den fra kinn til kinn 5. ta to tynne teiper øverst som et kryss på pannen 6. stapp to bomullspads i hvert nesebor 7. gå over med øyenskyggen igjen for å få litt mer blåfarge + legg til blod her og der men ikke overdriv 😂

Var dette årets tips eller? HAHA

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Catharina
,
Det skrives kinn, ikke skinn. Get your grammar straight.
Meli
,
Vil bare påpeke det at GRAMMAR aka gramatikk er som de aller fleste burde vite; hvordan ord er satt sammen til hverandre og hvordan de brukes. Feks. I am, you are. Forskjellen på kinn og skinn er en liten skrive feil aka TYPO. Get your facts straight.
martaalise
martaalise,
Its a blog, not a newspaper!!
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
åhh takk for det skjønne <3
nouw.com/martaalise
celinastamper
celinastamper,
Hahaha, gikk rett på den i fjor!! 😃
nouw.com/celinastamper
martaalise
martaalise,
Så gøy at du har lest så lenge <3
nouw.com/martaalise
Jeanette
,
Haha. Jeg hadde lett gått i fellen der. God helg
lene
lene,
Omg, jeg gikk på den i hvert fall, haha! Tenkte bare "what, når, hva, hvor, hææ?"
nouw.com/lene
martaalise
martaalise,
HAHA 😋 så morsomt!!
nouw.com/martaalise
charmina
charmina,
martaalise
martaalise,
Helene
,
Shit! Tidenes aprilspøk altså😅 Jeg gikk rett på! Tenkte herregud når skjedde dette😂 Takk Gud for at det ikke var sant🙏🏼 du er så fin som du er:)
martaalise
martaalise,
haha 😋 hadde kanskje ikke vært så pent på meg.
nouw.com/martaalise
Eli
,
Husker fra jeg var liten hadde jeg problemer å puste, legene gjorde alt de kunne. Men hadde de bare sagt at jeg kunne tatt tannregulering så hadde jeg gjort det. Men verken de eller tannlegen sa jeg hvorfor osv. Opererte nesen for å prøve få beinere og jevnere nesbor. Legen sa det gikk ikke slik de trodde. Husker enda hele prossen og skrekken for alt bomullgreien opp i nesen. Men gjorde det for nesespesialisten sa jeg måtte. Kritiserer ikke men så på bilde ditt minner meg om det jeg gjorde som kanskje 10 eller 11 åring gjorde .
martaalise
martaalise,
Uff så kjipt! Litt forskjell på dem som må gjøre det, slik som du og de som gjør det kun for det estetiske. Var ikke meningen å gjøre narr av noen 😉
nouw.com/martaalise