Har jeg forandret meg siden første gang vi møttes?

Det er mange som later månedsvis hvordan de egentlig er - spesielt om de er nyforelsket og i et veldig nytt forhold. Man vil gjerne ikke vise de mørkeste og verste sidene og det forstår jeg godt. Sånn var det ikke for oss og det er jeg veldig takknemlig for. Audun fikk se min "hekseside" og jeg hans side som manger et tidsperspektiv.

Jeg og Audun hadde en interessant samtale i går... Mens han sitter å skrur nattbord og jeg sitter å ser på Friends og koser meg med utsikten av en svett og deilig handyman, spør han meg "Marta, synes du jeg har forandret meg siden første gang vi møttes? Gir jeg deg noe mindre eller gjør noe annerledes?". Det første jeg tenkte på var; Nei, det har han jo ikke. Han er jo den samme - bare i bedre versjon. Så jeg sa det og han smilte. Så spurte jeg om det samme og han svarer; "Når jeg møtte deg var du en prinsesse, nå er du mer en heks, haha". Også lo vi godt før han sa at jeg selvfølgelig er en prinsesse enda. MEN! Noe jeg er glad for, var at den heksen som finnes i meg, fikk han se allerede på date nr 2. Han fikk se det verste av meg og jeg det verste av han.

På date nr 2 skulle han komme opp til meg på kvelden og vi skulle spise middag og se film. Planen var at han skulle sove over. Han viser sin verste side med å komme halv elleve på kvelden, på en skolekveld (jeg studerte på den tiden) og jeg viste min verste side ved å klikke på han. Jeg klikket ikke sånn i sinne, men jeg var bare helt stille og så ikke på han en gang. Jeg var så forbanna inni meg og det lyste ut. Jeg hadde laget middag og gledet meg til han skulle komme. Hadde jeg fått en melding om at han skulle komme tre timer senere, så hadde jeg ikke blitt sur, men den meldingen fikk jeg aldri.

I senere tid så har han sagt at han vurderte å gå igjen og aldri treffe meg igjen. For han fikk en skikkelig kald skulder av meg. Heldigvis ble han og tok støyten. Ellers hadde det kanskje aldri blitt oss, haha. Er det noe jeg har respekt for, så er det tiden til andre. Så allerede da fikk jeg bli kjent med Audun som kommer "alltid" for sent UTEN å gi beskjed og han ble kjent med Marta med et stort spansk temperament. På mange måter ble vi kjent med hverandre veldig raskt, kanskje pga denne kvelden. Han lærte meg å kjenne og omvendt.

Marta Alise

Liker

Kommentarer