Har du holdt dine nyttårsforsettelser?

Nå er vi snart halvveis i året, og kanskje mange har falt av toget som bestod av nyttårsforsetter? Jeg hadde mange nyttårsforsetter, og jeg skal helt ærlig innrømme at noen av de glemmer jeg av og til, mens andre har jeg klart å holde! Nedenfor har jeg skrevet om mine nyttårsløfter og hvordan det går med de nå!

"Jeg er så lei av å sette meg urealistiske mål for å så skuffe meg selv to uker senere, eller kanskje før to uker har gått faktisk... Det er så mye jeg har lyst til å gjøre, så mye jeg har lyst til å se og så mye jeg har lyst til å oppnå. Dessverre har jeg tålmodigheten til ett barn og forventer resultater med en gang. Men å bli superstjerne over natten har jeg lagt på hyllen. Enn så lenge! Jeg vil likevel prøve å sette meg realistiske mål som jeg over tid kan oppnå. Man får jo en ekstra motivasjon når det er ett nytt år, og det synes jeg man bør utnytte!" - skrevet desember 2014.

2014 var det beste året mitt så langt. Det var året hvor jeg fikk meg en fantastisk kjæreste og jeg fullførte bachelorgraden min i markedsføring og salgsledelse. Dessuten sluttet jeg å snuse etter tre år. *STOLT*

Mine mål for 2015 som jeg skrev desember 2014


♥ Slutte å bite negler - Æsj, ekleste uvanen som finnes. Jeg har bitt i ca 12 år og det er så vanskelig å slutte. Jeg har prøvd det meste og i de siste årene har jeg nesten til en hver tid hatt akryl/gele negler.

(Jeg biter enda, men ikke så mye. Prøver å ha neglene velstelte, for da er det mindre sjanse for å bite.)

♥ Reise mye! - Jeg elsker å reise! Vi elsker å reise! I 2014 rakk meg og Audun å reise til Sverige, Kypros, Palma de Mallorca, Milano, Praha og København. I år skal vi toppe det. Har så lyst til å oppleve et eller flere land langt borte fra Europa. For eksempel Thailand, Argentina, Dubai. Det er så mange steder vi har lyst til å reise.

(Vi reiser aldri for mye! Vi har allerede vært i Buenos Aires, Argentina og planlegger ny tur til varmere strøk til sommer)

(Tango Show i Buenos Aires)

♥ Ingen solarium - Jeg skal prøve så godt jeg kan å holde meg langt unna solarium.

(Dette har jeg klart å holde! Tok solarium i 20 minutter en gang før vi reiste til Buenos Aires i februar. Jeg får så jævla flekker av det!)

♥ Bli flinkere på kjøkkenet - Jeg har aldri likt å lage mat, og heller aldri vært noe flink. Men når jeg møtte Audun forandret det seg, mat ble plutselig noe gøy og spennende. Jeg fikk meg en ny "fan" som heiet meg frem til kjøkkenet. Søke på nye oppskrifter, utforske selv, lære av andre. Kjøkkenet ble plutselig kjekt. Nå har jeg fått interessen og i 2015 skal jeg bli enda flinkere til å lage mat og flinkere til å bake.

(Jeg har blitt kjempe flink til å lage middager, desserter, smoothier. Det er litt takket være bloggen også! Jeg kunne ønske jeg var mer interessert i å lage fine og gode kaker. Jeg kjøper heller ferdig pose! Haha)

(Dette er fra når jeg og Audun laget tapas til svigerfar til bursdagen hans i januar)

♥ Svømme, trene, gå tur - Meg og Audun har et felles mål. Vi skal prøve å være litt mer aktiv enn i fjor. Vi har blitt veldig glad i å svømme og skal forsette med det. Litt utfordrende å trene nå i vinter men heldigvis kan vi pushe litt hverandre.

(Svømmehalen er stengt pga oppussing. Men vi har etter operasjonen vært ganske aktive og håper vi er like flinke om en mnd)

♥ Holde kontakten - Ettersom at jeg har bodd de siste tre årene i Oslo så har jeg mine gode venner der. Synes selv det er vanskelig å holde kontakten selvom det kun er 3 timer mellom oss. Dagene går unna og alle er opptatt med sitt. Jeg savner veldig jentene i Oslo.

(Heldigvis for snapchat og facebook kan jeg være oppdatert på de nærmeste vennene mine. Ellers var jeg på hyttetur med bestejentene i klassen for under en mnd siden. Vi hadde tidenes tur!)

♥ GODTESTOPP! - Ja, jeg elsker godteri. Spesielt candyking, det er min store svakhet. Dette er også ett fellesmål. Holde oss unna godteri, sjokolade, chips. Vi vil gjerne sette dette til EN dag i uken. Ikke fire...

(Dette har gått veldig bra! Men forsatt lit mye snop når jeg først spiser.)

♥ Holde meg unna sykdom - Jeg hadde verdens verste start på 2015. Jeg ble syk på selve nyttårsaften og var syk en uke frem i tid. Dette året skal jeg ta veldig godt vare på meg selv. Skal gå med skjerf og spise c-vitaminer helt frem til juli!

(JA! Jeg fikk kjenne på det å være "syk" etter fettsugingen, haha. Men det var selvvalgt! Ellers har jeg vært frisk og rask!)

Så morsomt å se tilbake på det jeg skrev for et halvt år siden! Jeg setter ofte høyere krav enn det jeg klarer å oppnå, men jeg er samtidig realistisk! Noen er hardere enn andre, men absolutt nødvendig. Når jeg satt og skrev disse fortsettelsene så ante jeg ikke at jeg ville ha så mange innom bloggen min og jeg ante heller ikke at jeg to måneder senere skulle ta en fettsuging! Haha :-) Det er gøy å ikke planlegge alt her i livet og være litt spontan! Jeg har kanskje ikke sagt det, men fra jeg bestilte time til jeg opererte meg gikk det 3 uker! Mens bloggen min ble opprettet 2 måneder før jeg publiserte noe offentlig. Blogget for meg selv! Nørd..

Hva var deres nyttårsforsetter? Har dere klart å holde på dem?


Marta Alise

Liker

Kommentarer