Har du googlet deg selv? Jeg er hatet og elsket

Jeg får ofte bilder/snaps av venner og lesere som har googlet navnet mitt og da kommer det først opp blogginnlegg og bilder av meg, men så kommer også dette:

"Alle bloggere har en eller annen vanskelig situasjon de skriver om, med påfølgende innlegg om klær, sminke, trening osv. Vil ikke si at dette er noen unik blogg, trist situasjon for dem og bra de holder sammen tross alt."

"Hei. Jeg er ny her. Visste ikke at man måtte holde seg til den tråden som var startet om denne bloggen. Jeg startet en i går men fikk beskjed om det var en annen tråd som handlet om det samme. Etter mye tukling fant jeg den endelig.

Marta Alise provoserer meg veldig. Jeg leser bloggen hennes hver dag så og si. Morsom jente med gøye og provosenrende meninger. Men det jeg er mest nyskjerrig på er hva hun skal på TV? Skal hun på bloggerene på tv2? Hun er pen da, selvom jeg er sur på hun av og til. elsker bildene hennes og blitt litt betatt av forholdet til hun og kjæresten.. Alle vil jo ha sånn"

"Jeg liker egentlig ikke bloggen hennes på grunn av alt tullet hun skriver om hun og typen. Spesielt da hvordan hun ruller seg selv og han inn i en offerrolle, og det hun skriver om utroskap hvor hun bastant mener det var greit når hun og typen ble sammen gjennom at han var utro..

Men!

Den DIY delen! Den elsker jeg! Hun er faktisk skikkelig flink, selv om noen av forklaringene kunne ha vært litt bedre så er det faktisk masse inspirasjon. Spesielt de julegavene!"

"Kanskje hun på en eller annen rar måte føler det er "kult" å være sammen med han?"

"Må si meg enig her. Har fulgt litt med på bloggen, men klarer ikke å synes synd på noen av de. Hvert fall ikke han! Dette er hans egen feil og da må man ta konsekvensene av det, uansett hvor kjipt det måtte være."

Mennesker som sitter på nett og diskuterer i all anonymitet. Jeg har tatt det opp før, for jeg synes det er så utrolig tragisk at de kan snakke om meg og Audun som de vil, akkurat som at de kjenner meg og Audun kjempe godt (det ser ut som at noen tror de kjenner oss bedre enn vi kjenner oss selv, 😂) - også kan de ikke skrive/vise hvem de er. 

Dette er vel prisen du må betale for å ha en blogg og særlig en ærlig blogg. Man får en følelse, at i følge disse menneskene så skulle man helst ha løyet om man har gjort noe dumt eller opplever noe negativt. Virker som de er helt perfekt selv og har utrolig mye meninger om alle andre. Hvorfor finnes slike forumer og hvem er disse kvinnene/mennene som har tid og ork til noe sånt?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Vilde
,
Folk ass.. Nett starta å les bloggen din, digge den! Mye inspo og my spennende å lese. U go girl :*
martaalise
martaalise,
Hei Vilde <3 Takk for det 😃 Så gøy!! Veldig kjekt at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar her! <3
nouw.com/martaalise
Ellis
,
Hva er greia med utroskap? Hadde Audun dame når dere ble sammen ellernoe? :p folk som sitter på kvinneguiden er en egen rase, så sykt triste folk. Stort sett småbarnsmødre med sjalusiproblemer
martaalise
martaalise,
Hei. Ja det hadde han... Men så møttes vi og han gikk fra henne. Har faktisk skrevet om det før. Søk på "Å bli forelsket i noen som har kjæreste".
nouw.com/martaalise
Cathrine
,
Jeg kommenterer egentlig aldri... Men jeg følger deg på Snapchat og jeg må bare si at dere er så herlige. Kvinner/menn som sitter å kommenterer slik har jo virkelig ikke et liv. Hva får de ut av det? Nei, ikke bry deg. Du virker fantastisk! Samme med Audun. Det beste ved deg (som jeg har oppfatta da...) er at du er så ærlig, og det er derfor jeg velger å følge deg. Lykke til og nyt tiden!
martaalise
martaalise,
Hei Cathrine og tusen takk for herlig kommentar <3 Så koselig at du følger meg for det, da føler jeg at jeg har oppnådd noe 😃 <3
nouw.com/martaalise
lene
lene,
Alle kan dessverre ikke like alle. Når det er sagt, så sier det mer om DEM enn det gjør om DEG at de sitte å kokelurer på et forum som noen andre sladrekjerringer. Hev deg over det!
nouw.com/lene
martaalise
martaalise,
Haha, ja 😋 det er sant!
nouw.com/martaalise
Tone
,
Hei;) synest du har en ærlig og grei blogg! Synest ikke alltid at folk bør vere så ærlige i kommentarene sine.. Kan nok enkelte ganger vere sårende å lese for deg/(dere)som blogger, men det er nok som du og skriver selv, det som følger med når du utleverer såpass mye om ditt privatliv! Men det er nok verdt det ettersom du/dere også får en viss forståelse for hva dere har av problemer når det gjelder Audun 's fortid..noe som de fleste av oss har! Stå på og håper det blir til det beste for dere begge i framtiden, alle fortjener en ny sjanse;)...
martaalise
martaalise,
Takk for det 😊 Jeg bare skjønner ikke denne mennesketypen som har et behov for å diskutere andre på den måten, også ikke skrive hvem de er. Så latterlig.
nouw.com/martaalise
Helene
,
Kvinneguiden er et eget folkeslag, personer med altfor mye fritid og problemer med seg selv. Jeg håper ikke du/dere tar det til dere. Det de skriver er absolutt ikke sant, dere er fantastiske😊 Latterlig og skrive sånn om deg og generelt andre bloggere, synest de skal ta en runde med seg selv først. You go girl💕
martaalise
martaalise,
Haha nei jeg ble såret første gang jeg leste de kommentarene, men så gikk det over når jeg lukket pcen! 😃 JA, det var flere bloggere som virkelig har fått gjennomgått mye mer enn meg!
nouw.com/martaalise
Charlotte K
,
Kan du skrive litt om hva du mener som skjer når audun blir å sone? Skal du vente på han i 5 år? Det blir jo å skje mye og forandres mye i ditt liv på disse 5 årene,det er jo ganske lenge. Du blir jo også eldre og er jo ganske voksen når han er ferdig å sone. Hva tenker du om å få evt andre kjærester,barn osv? Forventer audun at du skal vente på han eller er det noe du vil? Tror du forholdet deres blir annerledes når han er ferdig å sone? Ha en flott dag fine du <3
martaalise
martaalise,
Klart jeg kan! Skal ta spørsmålene dine inn i ett innlegg <3 klem til deg! 😃
nouw.com/martaalise
kamillahaaland
kamillahaaland,
HAHA, kvinneguiden ass. Der er det mye rart 😋
Gøy at folk er positive også, da! De fleste der inne begynner jo å glefse med en gang det er snakk om bloggere.. Hehe!
nouw.com/kamillahaaland
martaalise
martaalise,
JA 😋 egen rase som noen sier her, hahaha!
nouw.com/martaalise