HAPPY NEW YEAR

God morgen fra sofaen.. Dette er årets første innlegg - wohoo! Et helt nytt år, med helt blanke ark. Jeg gleder meg til å ta fatt på det nye året og gjøre ting jeg ikke rakk i 2015. Det er så rart å tenke på at vi nå er i 2016, føler at 2015 akkurat har startet. Men jeg er klar! I går feiret vi det nye året og her er bilder fra vår lille feiring.

Vi startet hjemme med middag som jeg disket opp. Audun lå på gulvet hele dagen å skrudde opp møbler og endelig har vi sofabord! Stuen er nesten ferdig. Middagen ble vellykket og jeg holdt meg til planen. Var litt bekymret for kjøttet men det smakte veldig godt.

Audun fikk en bok av meg i nyttårsgave og den hadde han ønsket seg, så han ble veldig glad. Etterpå satt vi oss på sofaen og spilte monopol som vi fikk til jul. Det er så gøy og jeg har savnet det sånn! Vi er enda ikke ferdig med omgangen, selv om vi holdt på i 2 timer i går.

Etter dessert og litt drinker gikk vi ut på verandaen for å se på fyrverkeri og poppe champagnen.

Og til slutt ble det en liten bytur. Vi rakk akkurat å komme ned på torget for nyttårskysset.

På byen bestilte vi champagne og det var flere som kom bort til meg som enten leser bloggen eller hadde lest innlegget mitt i Aftenposten. Det var stas!

På byen rakk vi å danse litt, kline og Audun traff mange kjente. Vi tok egentlig alt som det kom i går og det er som oftest det beste. Hadde ingen forventninger siden vi ikke hadde planlagt noe særlig, og det viser seg å være beste oppskrift til en vellykket kveld. Vi hadde det så gøy i går!

Dette bildet beskriver godt hvordan vi føler oss i dag. Vi går inn i det nye året litt sliten og kvalm etter i går. Det ble litt mye blanding av alt mulig i går. For min del ble det rødvin, en drink, rødvin igjen, champagne også champagne igjen. Vi gikk hjem i 2 tiden for da var vi trøtte og litt svimmel begge to. Det er så herlig å kunne gå hjem fra byen og slippe det taxi-tullet! På turen fikk vi også av oss litt av den champagne rusen.

Håper dere hadde en kanonkveld i går og går inn i det nye året med litt bedre form enn oss, haha :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer