halloween 16

God søndag folkens! Har dere husket å stille klokken i dag? Jeg har ikke, så jeg aner ikke hva klokken er. Men en ting vet jeg, og det er at det er SØNDAG! Og jeg elsker søndager.

I går hadde vi et vennepar på besøk og det var så utrolig koselig og gøy. Vi gjør sånt alt for sjeldent. Vi startet i 6 tiden med litt øl og vin også be det raskt punch og småpizzaer som jeg laget til. De ble veldig gode. Har aldri laget slike før men har sett mamma servere de. Jeg delte pitabrød i 2 og stekte de vanlig i ovnen. Ble veldig godt! Det er jo veldig kjedelig å bli dårlig når man er ute fordi man har spist for lite.. Enig? :-)

Audun startet raskt med shotten og i halv tolv tiden bestemte vi oss for å kle oss ut. Vi hadde egentlig tenkt til å ha på oss vanlige klær også sminke oss litt skummelt, men siden besøket hadde flotte kostymer - så gjorde vi det samme! Vi hadde tross alt ting klart siden vi egentlig skulle til Oslo på halloweenfest i utgangspunktet. Audun fant frem Sheik-kostymet sitt som vi kjøpte i Dubai og jeg tok på meg en egyptisk kjole med tilbehør som jeg kjøpte i Kairo. Vi tenkte at det kunne være en mulighet at det ikke ble så godt mottatt at Audun tok på seg et antrekk som de går med daglig i Saudi Arabia på halloween, men endte med at mange vi møtte i går som var tydelig fra Midtøsten, ønsket en selfie med han. Haha :-)
Dansegulvet var het crowded. Vi bestemte oss for å gå på Castelle på bryggen for det var det eneste stedet i Arendal som vi visste om - som arrangerte noe halloween. Selv om det var helt stappet der inn så er jeg glad vi dro dit. Det var så sykt mange flotte kostymer og folk hadde dratt den skikkelig langt ut med sminken! Vi så "The Mask", vampyrer, prinsesser, farao, dyr, hekser, ja - alt mulig! Utrolig artig å bare sitte å se på folk.. Tok en del bilder, men tørr ikke å legge de ut siden jeg ikke kjenner de..
Mitt Kleopatra-kostyme ble litt halvveis men jeg fikk hjelp med sminken og hadde en del "kleopatrasmykker" liggende. Den på hodet er sykt kul, men fy søren så jævlig vond den var å gå med! Men, jeg traff heldigvis INGEN annen Kleopatra i går. Så da er mitt kostyme godkjent ;-) Hva var dere i går?
Vi hev i oss litt av hvert i går. Ble mye usunt for å si det sånn. Totally worth it, men i dag har vi tatt et skikkelig tak. Vi stod opp og tok 55 min med yoga sammen i stuen, før vi spiste en deilig frokost med egg og bacon. Nå har vi bare latet oss på sofaen med en episode av Shameless - en serie vi fikk anbefalt i går kveld. Jeg digger den men må se litt mer før jeg anbefaler den her inne.

Nå skal Audun i gang med litt jobbing og jeg skal svare på kommentarer, mail og blogge! Tusen takk for alle fine snaps av dere i går! Så utrolig kule kostymer. Dere er best ❤

________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg har lånetelefon så har vært dårlig på å snappe men jeg bruker ipaden så jeg er tilbake for fullt nå! Legg meg til dere som ikke har meg; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så utrolig gøy ut 😊 Shameless er en sykt bra serie! sett alt 😊
martaalise
martaalise,
Har du? Vi er snart ferdig med sesong 2! Elsker den! :-O
nouw.com/martaalise
Ena
,
Virker som dere hadde det utrolig gøy da. Er blitt syk så fikk ikke feiret i går 😟
martaalise
martaalise,
:Så kjedelig! håper du er frisk igjen nå!
nouw.com/martaalise
Linn-Therese,
Ser ut som at dere hadde en gøy kveld 😃
minunate.blogg.no/
martaalise
martaalise,