Halloween - the night

God morgen! Planen var egentlig at jeg skulle oppdatere dere i går kveld med bilder og sladder fra lørdagen. Sånn ble det ikke. Vi var helt ødelagte og gikk i seng klokken ti om kvelden. Hele dagen i går gikk på å vaske og rydde opp. Det er jo ikke vår hytte så vi var ekstra nøye. Heldigvis så oppførte gjestene seg eksemplarisk. Vi var jo ikke så mange så det var lett å "holde styr" på alle, men jeg innser nå at vi begynner å bli voksen. For det var ingen søle-spy-i-do-fest.

Jeg og Mariela stod tidlig opp på lørdag for å lage mat, punsj og pynte siste rest. Klokken fem kom venninnene mine fra Oslo og det var så koselig :-) Vi satt med spisebordet å sminket oss, pratet, gjorde ferdig siste rest med middagen og drakk vin. Jeg ble veldig fornøyd med hvordan jeg sminket både meg og Audun. Jeg brukte god tid og så etter en oppskrift på youtube, ble ikke helt perfekt men ingen dracula er det heller.

Vi fikk noen søte barn på besøk men bøtten med godteri ble ikke tom. Vi hadde pyntet oppgangen til leiligheten ganske bra. Med både hodeskaller, blødende gresskar og nettinger som hang langs veggen, så jeg skjønner at det kanskje ikke var så fristende å komme opp til oss. Men koselig med de som kom og jeg håper alle tok de i mot med en liten godbit når de kom. Det er jo så stas for de. Jeg husker det der så godt selv. Jeg vokste også opp med halloween og jeg elsket å gå fra dør til dør. Husker også de sinte, gamle voksne som skrek etter oss eller smelte døren i ansiktet på oss. Håper ikke de finnes enda.

Tilbake til lørdagen. Vi kom oss ut på byen og da ble det en bar-til-bar runde. Tror vi var innom alle utestedene i Risør men siste stedet vi var stod vi i kø i over en halvtime. Marta står ikke i kø. Men de andre stod i kø for meg også satt jeg ved siden av og stirret på alle som stirret på meg. Det var ikke særlig folk som hadde kledd seg ut men vi var jo en stor gjeng så det var veldig morsomt.

Når vi kom hjem til leiligheten startet vi oppryddingen også spiste vi tapas til nattmat. Smart av oss å lage så mye mat! Mariela hadde laget fire brett med rundstykker, så nok mat var det! Vi gikk å la oss i fire tiden men vi måtte jo i dusjen først, ellers hadde vi ødelagt sengetøyet. Gjett om meg og Audun hadde en helsikkens krangel der inne da. Han ville faen meg ikke høre på meg og tok shampoo og rensemelk om hverandre på hår og øyne. Jeg hadde jo farget hele skallen hans med svart leppestift også hadde jeg tatt på han svart eyeliner og mascara. Dette var ett helvete å få av, i hvertfall når han var så utålmodig og irritabel. Han skulle bare visst hva vi jenter må gjennom hver dag. Såpe innpå øye, gnikke til huden blir rød!!!

Ble god stemning igjen når dusj og såpe samarbeidet. Men det kan ikke sett pent ut. To voksne nakne med dracula sminke som kjefter og smeller om hverandre, hahaha... Jeg må le.. Nå skal jeg svare litt på mail og ordne med uken som gikk - innlegg. Snakkes senere!

Marta Alise

Liker

Kommentarer