Hadet for alltid!

Hver gang jeg er i ett fly og vi opplever turbulens, så tenker jeg at tiden min er kommet. Jeg kommer til å dø i et flykrasj. Jeg som har reist så mye.. Enten bil eller fly. Det har jeg alltid visst. Er ikke jeg litt tragikomisk? Jeg har opplevd mye fælt oppi luften og mine to topp verste flyturer har vært 1. Fra Yantai til Begjing i Kina og 2. Fra Cape Town til Johannesburg i Sør-Afrika. Begge gangene var helt grusomme. Hodene foran meg gikk fort frem og tilbake og flyvertinner løp over gulvet. I Kina falt vi sykt mange meter ned, og alle bare "wææh" - da gråt jeg. Gråt også i Sør-Afrika og skviste låret til Audun hardt.. Haha. Stakkars. Men i dag reiser jeg alene og da må jeg enten bli venn med noen jeg kan holde i hånden, eller bare knipe det i meg. Jeg har faktisk opplevd å blitt venn med en annen dame med enda mer flyskrekk enn meg. Endte med at vi satt i 2 timer og snakket om at vi skulle dø. Den ene, verre enn det andre. Uff.. Vi er venner den dag i dag da :-) Men jeg tror ikke jeg flyr med henne igjen.

Så.. Over til dagens flytur. Jeg reiser 1655 fra KRS flyplass. Så når dere leser dette er jeg i luften. Kan dere som er troende be for meg, og dere andre hippier krysse fingrene for meg :-) Jeg gjør en blanding, men så lenge det ikke er turbulens - så er jeg heller ikke reist. Jeg har reist mye alene og vært mange steder, så dette burde være barnemat for meg, haha.

Bikini HER

en bikini jeg gleder meg til å gå med...

toalettveske her

I går pakket jeg en koffert og en håndbagasje. Ble ikke så pent som det pleier denne gangen, men det er fordi jeg har med meg mye som skal bli der nede. Noe gaver også. Elsker vanligvis organiseren før pakkingen og selve pakkingen, men nå tok jeg det litt fort. Til trening, til fest, til kos, til stranden, til shopping - fjoo! Det er jammen meg mye som må med! Det jeg gleder meg mest til å gå med er kjole og bikini. Sistnevnte er helt ny og den er så fin på!

Jeg lander i Alicante og da skal jeg hente bilen, kjøre 1 time også låse meg inn i huset.. Helt alene.. Første gang jeg gjør det alene! Skummelt, men gøy! Så glad jeg kaster meg i ting som er litt sånn utenfor komfort-sonen min. Det har jeg alltid gjort og det setter jeg pris på. Det blir så deilig å være der <3 Fokus kun på meg selv, bloggen og fine ting :-)

Oppdaterer dere igjen om noen timer :-) Følg turen min på snapchat: martalise(innlegget inneholder annonselinker)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

emiliehelle
emiliehelle,
nettothoughts
nettothoughts,
God tur, og denne hippien krysser fingrene 🦄 Det absolutt værste med å reise er dette med å fly, jeg er livredd selv og har grått flere ganger enn jeg kan telle på hendene mine bare de siste par årene. Håper turen går flott, høres ut som du har fått din andel av kjipe flyturer!
nouw.com/nettothoughts