Grupper på facebook tar snart livet av meg...

Vet dere, de derre gruppene på facebook kommer til å ta livet av meg en dag. Jeg blir så provosert, irritert og forbanna at jeg må bare begynne å unngå de. Haha! Sitter nesten å skjelver og jeg vet pcen er redd for at jeg skal hive den i bakken snart..

Hvorfor er det sånn at noen må være så jævla korrekte og perfekte hele tiden? Kan vi ikke være menneskelig? Kan vi ikke være forståelsesfulle ovenfor hverandre? Må vi hele tiden gå rundt å leke politi? Gjør vi så mye feil selv at med en gang vi ser noen andre gjør et lite "feiltrinn", så er vi der med en gang for å gi bot og fortelle hva som er feil? Og gjerne da i all offentlighet slik at alle kan se hvor "perfekt" man selv er..

En jente la ut på en av gruppene et printscreen fra en samtale mellom henne og en ukjent mann. Han hadde skrevet "pell deg ut av landet for du hører ikke hjemme her"-meldinger. De var skikkelig ufyselige de meldingene! Men da istedenfor å "trøste" henne eller si noe som kan få henne til å føle seg bedre så går folk rett i strupen på henne fordi hun har offentliggjort hans navn og hengt han ut. Altså, hvorfor har vi så behov for å beskytte HAN? Tenke på hva som er best for HAN? Stakkars HAN. Åh, jeg blir så provosert. La oss kalle en spade for en spade, han er en drittsekk og en rasist. Om vi har tid og ork på en lørdag til å ta frem pekefingeren så bør den brukes til å sende han en melding istedenfor. Sette han på plass og fortelle hvor uhøflig og frekk han er mot en uskyldig ung jente bare fordi hun har ett utenlandsk etternavn..

​RIP MARTA ALISE

EN ENGASJERT SJEL SOM BLE SPIST LEVENDE AV FACEBOOKGRUPPER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Bibliotekhjerte
Bibliotekhjerte,
Bra innlegg 😊
nouw.com/bibliotekhjerte
martaalise
martaalise,
Hanne Larsen
,
Helt enig !!!
martaalise
martaalise,
Helene
,
facebookgrupper er noe for seg selv, veldig fin pysj foresten 😃
martaalise
martaalise,
martineeljostveit
martineeljostveit,
Det er bra du legger ut ett sånn innlegg.! Det er ikke så mange så tør å si det de egentlig mener, redd for at noen skal se i mot dem 😊
nouw.com/martineeljostveit
martaalise
martaalise,
Sant så sant!
nouw.com/martaalise
irenekeser
irenekeser,
Kjenner til den følelsen. Det er utrolig mye man kan få ut av å være medlem i diverse grupper på facebook, men 80% av tiden er det bare irriterende diskusjoner som får meg til å ville rive av meg håret.
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
jaa haha :-O
nouw.com/martaalise